REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # PRAHA ZAKLADY KOMUNIKACE NEJEN PRO AJTAKY

 

Základy komunikace nejen pro ajťáky

Praha   2024-04-29 Přihláška na kurz
Tento kurz v daném termínu byl zrušen

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



Podobné kurzy: Základy komunikace nejen pro ajťáky ::

KURZY : Základy komunikace nejen

[AND - vyhledává všechna slova]



Název kurzu Termín kurzu Místo konání Popis rekvalifikačních kurzů a nebo školení
Základy komunikace nejen pro ajťáky 2024-06-24 Praha Cíl kurzu Naučit se efektivně komunikovat na rozhraní mezi technicky a netechnicky specifickými odděleními a tématy. Zaměření kurzu Kurz je určen pro pracovníky a zaměstnance, kteří chtějí lépe pochopit ostatní lidi a dosahovat tak svých i společných cílů a být efektivnější v komunikaci se specifickými skupinami spolupracovníků. Studijní materiály Tištěné autorské materiály v ceně kurzu. # ...
NLP Master Practitioner 2025-01-15 Praha 8 Nový certifikovaný výcvik NLP Master Practitioner – je nejkomplexnější a nejobsáhlejší NLP Master kurz v Čechách a na Slovensku. Byl vytvořen na Základě dlouholeté realizace úspěšného kurzu NLP Master Practitioner a obsahuje to nejlepší, co v oblasti NLP vzdělání můžete získat. Naučíte se provádět efektivnější , rychlejší a masivnější změny u sebe ...
NLP Master Practitioner ON-LINE 2024 2024-09-15 Praha 8 Certifikovaný výcvik NLP Master Practitioner ON LINE je novinkou v naší nabídce! Jedná se o on-line verzi nejkomplexnějšího a nejobsáhlejšího NLP Master výcviku. Byl vytvořen na Základě dlouholeté realizace úspěšného kurzu NLP Master Practitioner a obsahuje to nejlepší , co v oblasti NLP vzdělání můžete získat. ¨ Během 12dnů se naučíte se provádět ...
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-07-11 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-07-11 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-07-11 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-07-11 Moravská Ostrava a Přívoz Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-09-10 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-09-10 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-09-10 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-09-10 Moravská Ostrava a Přívoz Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-09-13 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-09-13 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-09-13 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-09-13 Moravská Ostrava a Přívoz Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-10-11 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-10-11 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-10-11 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-10-11 Moravská Ostrava a Přívoz Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-10-14 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-10-14 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-10-14 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-10-14 Moravská Ostrava a Přívoz Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-11-20 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-11-20 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-11-20 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-11-20 Moravská Ostrava a Přívoz Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-11-22 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-11-22 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-11-22 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-11-22 Moravská Ostrava a Přívoz Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
CENOVĚ ZVÝHODNĚNÝ BALÍČEK: Arteterapie 2024-05-15 Ostrava-Vítkovice Chcete získat maximum informací a dovedností z oblasti arteterapie? Objednejte si náš cenově zvýhodněný balíček a ušetříte. Balíček se skládá ze dvou samostatných vzdělávacích programů, jejichž absolvováním získáte ucelené informace o metodách a technikách využívaných v arteterapii. Balíček zahrnuje: 1] Úvod do arteterapie [15 vyuč. hodin] 2] Arteterapie - rozšiřující profesní kurz [15 vyuč. hodin] Prostřednictvím umění je možné nejen relaxovat, ale také se léčit . Tímto léčením je myšlena harmo ...
CENOVĚ ZVÝHODNĚNÝ BALÍČEK: Arteterapie 2024-06-01 Moravská Ostrava a Přívoz Chcete získat maximum informací a dovedností z oblasti arteterapie? Objednejte si náš cenově zvýhodněný balíček a ušetříte. Balíček se skládá ze dvou samostatných vzdělávacích programů, jejichž absolvováním získáte ucelené informace o metodách a technikách využívaných v arteterapii. Balíček zahrnuje: 1] Úvod do arteterapie [15 vyuč. hodin] 2] Arteterapie - rozšiřující profesní kurz [15 vyuč. hodin] Prostřednictvím umění je možné nejen relaxovat, ale také se léčit . Tímto léčením je myšlena harmo ...
CENOVĚ ZVÝHODNĚNÝ BALÍČEK: Arteterapie 2024-08-06 Moravská Ostrava a Přívoz Chcete získat maximum informací a dovedností z oblasti arteterapie? Objednejte si náš cenově zvýhodněný balíček a ušetříte. Balíček se skládá ze dvou samostatných vzdělávacích programů, jejichž absolvováním získáte ucelené informace o metodách a technikách využívaných v arteterapii. Balíček zahrnuje: 1] Úvod do arteterapie [15 vyuč. hodin] 2] Arteterapie - rozšiřující profesní kurz [15 vyuč. hodin] Prostřednictvím umění je možné nejen relaxovat, ale také se léčit . Tímto léčením je myšlena harmo ...
Smart HR: Efektivní využití AI v personalistice 2024-05-20 Praha Toto školení Vám poskytne nejen teoretické znalosti, ale především praktické dovednosti a nástroje pro okamžité využití v každodenní práci, což podpoří Váš profesní růst v oblasti HR a přinese okamžitý přínos pro Vaši organizaci. • Naučíte se, jak efektivně využívat ChatGPT pro zjednodušení a automatizaci každodenních HR úkolů. • Získáte šablony promptů a dalších nastavení, které Vám usnadní práci s ChatGPT. • Vyzkoušíte si, jak s pomocí ChatGPT řešit běžné pracovní úkoly efektivně a ...
Smart HR: Efektivní využití AI v personalistice 2024-05-20 online Toto školení Vám poskytne nejen teoretické znalosti, ale především praktické dovednosti a nástroje pro okamžité využití v každodenní práci, což podpoří Váš profesní růst v oblasti HR a přinese okamžitý přínos pro Vaši organizaci. • Naučíte se, jak efektivně využívat ChatGPT pro zjednodušení a automatizaci každodenních HR úkolů. • Získáte šablony promptů a dalších nastavení, které Vám usnadní práci s ChatGPT. • Vyzkoušíte si, jak s pomocí ChatGPT řešit běžné pracovní úkoly efektivně a ...
Buďme na úrovni 2024-11-22 Praha „Buďme na úrovni“ je název kurzu, který nabízí potřebné znalosti a dovednosti pro prvotřídní prezentaci Vaší firmy před obchodními klienty. Znalosti 100% využijí jak manažeři, tak i zaměstnanci a živnostníci. Jedná se o výběr informací z těchto 6 oblastí: - Etiketa - Budování osobního image - Firemní kultura a etika - Distanční komunikace s klienty (e-mail, telefon, sociální sítě) - Přímá komunikace s klienty (jak naslouchat a číst signály těla) - Způsob a efektivita předávání info ...
Pohovor úředníka OSPOD s nezletilým dítětem při konfliktním vztahu rodičů 2024-05-22 online Akreditace: MPSV - A2021 - 0182-SP - VP; Název akreditace: Úvod do komunikačních dovedností zaměstnanců nejen sociálních služeb v kontextu práce s nezletilými dětmi v situacích konfliktních vztahů rodičů MV - AK - PV-664 - 2022; Pohovor úředníka OSPOD s nezletilým dítětem při konfliktním vztahu rodičů Cíl semináře Cílem semináře je nabídnout účastníkům rozšíření a prohloubení znalostí nutných pro pohovor s nezletilými dětmi za situace konfliktních vztahů rodičů. Základním předpokladem takové ...
Pohovor úředníka OSPOD s nezletilým dítětem při konfliktním vztahu rodičů 2024-05-22 Praha Akreditace: MPSV - A2021 - 0182-SP - VP; Název akreditace: Úvod do komunikačních dovedností zaměstnanců nejen sociálních služeb v kontextu práce s nezletilými dětmi v situacích konfliktních vztahů rodičů MV - AK - PV-664 - 2022; Pohovor úředníka OSPOD s nezletilým dítětem při konfliktním vztahu rodičů Cíl semináře Cílem semináře je nabídnout účastníkům rozšíření a prohloubení znalostí nutných pro pohovor s nezletilými dětmi za situace konfliktních vztahů rodičů. Základním předpokladem takové ...
Pohovor úředníka OSPOD s nezletilým dítětem při konfliktním vztahu rodičů 2024-09-23 online Akreditace: MPSV - A2021 - 0182-SP - VP; Název akreditace: Úvod do komunikačních dovedností zaměstnanců nejen sociálních služeb v kontextu práce s nezletilými dětmi v situacích konfliktních vztahů rodičů MV - AK - PV-664 - 2022; Pohovor úředníka OSPOD s nezletilým dítětem při konfliktním vztahu rodičů Cíl semináře Cílem semináře je nabídnout účastníkům rozšíření a prohloubení znalostí nutných pro pohovor s nezletilými dětmi za situace konfliktních vztahů rodičů. Základním předpokladem takové ...
Pohovor úředníka OSPOD s nezletilým dítětem při konfliktním vztahu rodičů 2024-09-23 Praha Akreditace: MPSV - A2021 - 0182-SP - VP; Název akreditace: Úvod do komunikačních dovedností zaměstnanců nejen sociálních služeb v kontextu práce s nezletilými dětmi v situacích konfliktních vztahů rodičů MV - AK - PV-664 - 2022; Pohovor úředníka OSPOD s nezletilým dítětem při konfliktním vztahu rodičů Cíl semináře Cílem semináře je nabídnout účastníkům rozšíření a prohloubení znalostí nutných pro pohovor s nezletilými dětmi za situace konfliktních vztahů rodičů. Základním předpokladem takové ...
Pohovor úředníka OSPOD s nezletilým dítětem při konfliktním vztahu rodičů 2024-12-04 online Akreditace: MPSV - A2021 - 0182-SP - VP; Název akreditace: Úvod do komunikačních dovedností zaměstnanců nejen sociálních služeb v kontextu práce s nezletilými dětmi v situacích konfliktních vztahů rodičů MV - AK - PV-664 - 2022; Pohovor úředníka OSPOD s nezletilým dítětem při konfliktním vztahu rodičů Cíl semináře Cílem semináře je nabídnout účastníkům rozšíření a prohloubení znalostí nutných pro pohovor s nezletilými dětmi za situace konfliktních vztahů rodičů. Základním předpokladem takové ...
Pohovor úředníka OSPOD s nezletilým dítětem při konfliktním vztahu rodičů 2024-12-04 Praha Akreditace: MPSV - A2021 - 0182-SP - VP; Název akreditace: Úvod do komunikačních dovedností zaměstnanců nejen sociálních služeb v kontextu práce s nezletilými dětmi v situacích konfliktních vztahů rodičů MV - AK - PV-664 - 2022; Pohovor úředníka OSPOD s nezletilým dítětem při konfliktním vztahu rodičů Cíl semináře Cílem semináře je nabídnout účastníkům rozšíření a prohloubení znalostí nutných pro pohovor s nezletilými dětmi za situace konfliktních vztahů rodičů. Základním předpokladem takové ...
NLP Premier Practitioner 2024-09-11 Praha 8 Výcvik NLP Premier Practitioner zahrnuje obsahově dva kompletní mezinárodně certifikované výcviky Neuro-lingvistického programování! Obsah NLP Premier Practitioner: Klasický NLP Practitioner zahrnuje nejnovější poznatky a techniky využívané v tradičních výcvicích Neuro-lingvistického programování a splňuje certifikační požadavky ITANLP. New ...
Program ÚSPĚŠNÝ KOUČ 2024-05-01 Praha 8 9 měsíců, které vám pomohou k finanční, časové a osobní svobodě: Ovládněte umění koučování a rozjeďte vlastní byznys! Komplexní on-line program pro začínající i pokročilé kouče, který vás vybaví všemi potřebnými znalostmi a dovednostmi pro úspěch v koučování i rozjezd svého podnikání. Vytvořili jsme unikátní on-line program, který vás provede cel ...
Transparentní manažer: jak udržovat jasnou komunikaci s týmem i s kolegy 2024-06-14 Praha Naučíte se jednoznačně komunikovat. Natrénujete, jak přesně vyjadřovat své požadavky i koncept svého vedení tak, aby to váš tým nejen rychle pochopil, ale také i podpořil. Naučíte se, jak dávat jasnou zpětnou vazbu, pomůžete tak svému týmu i kolegům k tomu, aby se v práci lépe cítili. Zamezíte plýtvání časem kvůli nepřehledné a nejasné komunikaci. * • důležitost předávání informací: jak informovat přehledně, ale nezahlcovat, • jak jasně, výstižně a efektivně v ...
Transparentní manažer: jak udržovat jasnou komunikaci s týmem i s kolegy 2024-08-08 Praha Naučíte se jednoznačně komunikovat. Natrénujete, jak přesně vyjadřovat své požadavky i koncept svého vedení tak, aby to váš tým nejen rychle pochopil, ale také i podpořil. Naučíte se, jak dávat jasnou zpětnou vazbu, pomůžete tak svému týmu i kolegům k tomu, aby se v práci lépe cítili. Zamezíte plýtvání časem kvůli nepřehledné a nejasné komunikaci. * • důležitost předávání informací: jak informovat přehledně, ale nezahlcovat, • jak jasně, výstižně a efektivně v ...
Jsem cholerik / pracuji s cholerikem 2024-06-03 Praha Dozvíte se, jak cholerik funguje nejen navenek, ale i uvnitř. Vyzkoušíte si techniky, které na cholerika zabírají anebo – jste-li cholerik vy – co co by vám mohlo pomoci ve zvládání náporu afektu. Pokud máte cholerika v kolektivu, zjistíte, kam jej zařadit tak, aby byl užitečný celému týmu a navíc spokojený. Dozvíte se, jaké jsou jeho zdravotní predispozice a jaké se mu často nesprávně připisují jiné psychické diagnózy. * • Základní popis cholerického člověka, ...
Jsem Cholerik / Pracuji s cholerikem 2024-07-08 Praha CHOLERICI jsou jako šéfové obávaní, jako kreativci podceňovaní, jako členové odmítaní. Co je za tím? A co s tím dělat? Dozvíte se, jak cholerik funguje nejen navenek, ale i uvnitř. Vyzkoušíte si techniky, které na cholerika zabírají anebo – jste-li cholerik vy – co co by vám mohlo pomoci ve zvládání náporu afektu. Pokud máte cholerika v kolektivu, zjistíte, kam jej zařadit tak, aby byl užitečný celému týmu a navíc spokojený. Dozvíte se, jaké jsou jeho zdravotní predispozice a jaké se m ...
Jsem Cholerik / Pracuji s cholerikem 2024-08-05 Praha CHOLERICI jsou jako šéfové obávaní, jako kreativci podceňovaní, jako členové odmítaní. Co je za tím? A co s tím dělat? Dozvíte se, jak cholerik funguje nejen navenek, ale i uvnitř. Vyzkoušíte si techniky, které na cholerika zabírají anebo – jste-li cholerik vy – co co by vám mohlo pomoci ve zvládání náporu afektu. Pokud máte cholerika v kolektivu, zjistíte, kam jej zařadit tak, aby byl užitečný celému týmu a navíc spokojený. Dozvíte se, jaké jsou jeho zdravotní predispozice a jaké se m ...
Asertivní komunikace 2024-05-28 Praha 5 Základní délka kurzu je jeden den. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm až deset. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Praktický trénink asertivního řešení konfliktních situací nejen na pracovišti. Naučíte se hravě zvládat konflikty a z krizových situací dokážete vždy v ...
Zobrazeno celkem: 51 rekvalifikačních kurzů, školení a/nebo seminářů pro: Základy komunikace nejen

   [0]    [1] Další strana >>


Hledejte po jednotlivých klíčových slovech: Základy | komunikace | nejen
Nenašli jste kurz? Vložte svoji poptávku kurzu/školení

 
' Základy komunikace nejen ' hledat v | Celá ČR | Praha | Středočeský kraj | Jihočeský kraj | Plzeňský kraj | Karlovarský kraj | Ústecký kraj | Liberecký kraj | Královohradecký kraj | Pardubický kraj | Vysočina kraj | Jihomoravský kraj | Olomoucký kraj | Moravskoslezský kraj | Zlínský kraj | SLOVENSKO | MIMO ČR/SK | eLearning | ČR -- místo bude upřesněno --
^

Cíl kurzu Naučit se efektivně komunikovat na rozhraní mezi technicky a netechnicky specifickými odděleními a tématy. Zaměření kurzu Kurz je určen pro pracovníky a zaměstnance, kteří chtějí lépe pochopit ostatní lidi a dosahovat tak svých i společných cílů a být efektivnější v komunikaci se specifickými skupinami spolupracovníků. Studijní materiály Tištěné autorské materiály v ceně kurzu. #


Termín kurzu od: 2024-04-29 ( do: 2024-04-29)

Hod: Délka: 8 výukových hodin , hodina: 9:00–16:00

NICOM, a.s.
Zenklova 32 - 28
Praha, Praha
Czech Republic



Tento kurz není rekvalifikační
Hledat rekvalifikční kurzy: Základy komunikace nejen pro


Cena bez DPH:5.990 CZK /Kurz

Cena včetně DPH:7.248 CZK /Kurz

Délka: 8 výukových hodin , hodina: 9:00–16:00 Zenklova 32/28 Praha CZ - - - -

 
 
objednat

Další termíny kurzu:
Přihláška na kurz & termín:



^


Přihláška ke studiu, k účasti na přednášce (kurzu a/nebo školení) : Základy komunikace nejen pro ajťáky

Kurz   Základy komunikace nejen pro ajťáky  
Termín   Od:2024-04-29  
Začátek   Délka: 8 výukových hodin , hodina: 9:00–16:00  
Školící středisko (učebna)   NICOM, a.s.  
Adresa   Zenklova 32 - 28
Praha  
Poznámka k termínu   Délka: 8 výukových hodin , hodina: 9:00–16:00 Zenklova 32/28 Praha CZ - - - -  
Poznámka ke kurzu    
Kurz pořádá firma (škola)   NICOM, a.s.
60200 Brno-střed, Smetanova 341-3  
Obchodní podmínky účasti na kurzu   Při platbě kurzovného převodem Vám zašleme zálohovou fakturu – výzvu k zaplacení, která musí být uhrazena před zahájením kurzu . Platbu lze provést také v hotovosti nejpozději týden před termínem zahájení kurzu . Po zaplacení kurzovného Vám týden před zahájením kurzu pošleme pozvánku s uvedeným termínem a časem konání. Po úhradě bude posluchač do studia-na přednášku přijat. Objednavatel se zavazuje, že v případě, že by uvedený účastník odborného studia studium nedokončil, nebude požadovat vrácení školného.   

Souhlasím s obchodními podmínkami * (pro pokračování je nutno potvrdit)

obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info
Po kliknutí na tlačítko "Odeslat" bude přijat váš požadavek. Server REKVALIFIKAČNÍ INFO zprostředkovává objednávky kurzů a kontakt na pořadatele rekvalifikačních kurzů, školení a studia

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat






 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info