HandMade by HANNDE.com
HANNDE.com - HandMade Produkty
Máte malou domácí dílnu? Vyrábíte? Tvoříte? - Zaregistrujte se ZDARMA

REKVALIFIKACNI-KURZY.info

GDPR rekvalifikační kurzy, školení a semináře gdpr

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

GDPR


Nalezeno celkem : 40 kurzů

Strana | 1 |


Název kurzu Termín kurzu Místo konání
AUDIT GDPR 2020-09-24 Praha 2 Pro všechny úrovně Určeno pro Interní auditory, auditory kybernetické bezpečnosti, pověřence pro ochranu osobních údajů, com ...
GDPR ve mzdové a personální činnosti (záznam on-line) Září 2020 online Neuvedeno * Ochrana osobních údajů v personální a mzdové problematice 2019: • právní předpisy • co je osobní úda ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) Září 2020 online Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního ev ... [Termín kurzu bude upřesněn]
On-line vysílání: Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů Září 2020 online Na on-line školení se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i v ... [Termín kurzu bude upřesněn]
On-line vysílání: GDPR pro pracovníky z oblasti HR – praktické zkušenosti Září 2020 online On-line výuka vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty v oblasti HR a jaký dopad má do každodenní praxe perso ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR a compliance program 2020-09-30 Praha 2 Pro všechny úrovně Určeno pro Interní auditoři, pracovníci compliance, pracovníci odpovídající za zpracování OÚ. ...
GDPR v personální praxi, monitoring zaměstnanců 2020-10-01 Praha 2 Pro všechny úrovně Určeno pro Pověřenci, pracovníci personálního oddělení, IT oddělení, účetního oddělení, vedoucí zaměstnan ...
GDPR, zákon o zpracování osobních údajů – osobní údaje prakticky 2020-10-06 Olomouc Akreditace: MV - Ministerstvo vnitraAK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Seminář se zaměří na ...
GDPR - vše co potřebujete vědět 2020-10-08 Praha Osnova semináře: * 1. Úvod do problematiky a aktuální informace o dění kolem GDPR * 2. Odborný program semináře: - Osobní údaje a ...
GDPR pro pracovníky z oblasti HR – praktické zkušenosti 2020-10-12 Praha Seminář vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty v oblasti HR a jaký dopad má do každodenní praxe personalisty. Na základě praktických zku ...
GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019) 2020-10-14 Brno * Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. * GDPR ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Říjen 2020 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR – poznatky z praxe 2020-10-22 Praha Ze semináře si odnesete jasnou představu o nakládání s osobními údaji a konkrétní tipy na řešení různých situací. Zopakujete si základní informace týkající ...
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2020-10-22 Praha Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2020-10-22 Brno Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...
Vedení pokladny, účetnictví, DPH, EET, GDPR a další souvislosti ve vztahu k pokladně  v roce 2020. 2020-10-29 Pardubice Cílem školení je seznámit účastníky s problematikou vedení pokladny a pokladních dokladů při vedení účetnictví. Smyslem školení je prohloubit a doplnit zna ...
Zpracování osobních údajů (GDPR, zákon o zpracování osobních údajů) – aktuální otázky, praktická doporučení 2020-11-02 Praha Seminář je zaměřen na problémy, které správci a zpracovatelé v praxi nejčastěji řeší: - určení role správce a zpracovatele, zpracovatelské smlouva, - j ...
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2020-11-02 Praha Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2020-11-02 Brno Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...
GDPR pro daňové a účetní pracovníky – zkušenosti z praxe a nový zákon o zpracování osobních údajů 2020-11-06 Praha Jak zajistit potřebnou ochranu osobních údajů v každodenní praxi účetního, zpracovatele mezd nebo pracovníka daňově-poradenské kanceláře? Nařízení ...
GDPR, zákon o zpracování osobních údajů – osobní údaje prakticky 2020-11-10 Praha Akreditace: MV - Ministerstvo vnitraAK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Seminář se zaměří na ...
GDPR, zákon o zpracování osobních údajů – osobní údaje prakticky 2020-11-10 online Akreditace: MV - Ministerstvo vnitraAK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Seminář se zaměří na ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Listopad 2020 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2020-11-19 Praha GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2020-11-19 Brno GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY - aktuální informace k změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR 2020-11-19 Olomouc     * Aktuální informace k změnám v legislativě. * Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Konec nejistoty s GDPR aneb obstáli byste při kontrole Úřadu pro ochranu osobních údajů? 2020-11-23 Praha 2 Pro všechny úrovně. Určeno pro Ředitele, manažery, GDPR a compliance specialisty, právníky, IT, HR, marketingové odborníky, ...
METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY (aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR) 2020-12-01 Brno * Aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě. * Metody a postupy sociální práce na obcích ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů 2020-12-03 Praha Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat ...
Spisová a archivní služba u podnikatelských subjektů 2021, včetně GDPR 2020-12-03 Pardubice Seminář je určen všem podnikatelským subjektům kteří řeší otázku, jak zpracovat a zabezpečit své dokumenty (včetně elektronických) v souladu s požadavky kl ...
GDPR, zákon o zpracování osobních údajů – osobní údaje prakticky 2020-12-15 Olomouc Akreditace: MV - Ministerstvo vnitraAK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Seminář se zaměří na ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Prosinec 2020 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2020-12-17 Praha Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2020-12-17 Brno Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2021-01-25 Brno Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2021-01-25 Praha Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2021-02-11 Brno GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2021-02-11 Praha GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2021-03-11 Brno Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2021-03-11 Praha Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...

Nalezeno celkem : 40 kurzů

Strana | 1 |


Zobrazeno celkem: 40 rekvalifikačních kurzů a/nebo školení, seminářů


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Institut pro studium literatury o. p. s.

studium rekvalifikace
2019-04-02 


[?]

Kurzy

kurzy rekvalifikace
2020-06-07 


[?]

Kurzy

kurzy rekvalifikace
2020-05-13 


[?]

Kurzy - ENII-Nails

kurzy rekvalifikace
2020-04-28 


[?]

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2020 | Kontakt | | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info