HandMade by HANNDE.com
Hledáte nějaké dárky? >> HANDE.cz
Nejsme e-shop, ale můžete se zde inspirovat

REKVALIFIKACNI-KURZY.info

GDPR rekvalifikační kurzy, školení a semináře gdpr

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

GDPR


Nalezeno celkem : 33 kurzů

Strana | 1 |


Název kurzu Termín kurzu Místo konání
Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR a s důrazem na aktuální přístup ÚOOÚ 2021-12-08 Praha Seminář se zaměří zejména na následující okruhy: * 1. Úvod do problematiky nakládání s osobními údaji zaměstnanců - zhodnocení právní ...
Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR a s důrazem na aktuální přístup ÚOOÚ - ON-LINE 2021-12-08 online Seminář se zaměří zejména na následující okruhy: * 1. Úvod do problematiky nakládání s osobními údaji zaměstnanců - zhodnocení právní ...
AUDIT GDPR 2021-12-08 Online Pro všechny úrovně. Určeno pro Interní auditory, auditory kybernetické bezpečnosti, pověřence pro ochranu osobních údajů, compliance specialisty a všech ...
Zpracování osobních údajů (GDPR, zákon o zpracování osobních údajů) – aktuální otázky, praktická doporučení 2021-12-09 Praha Seminář je zaměřen na problémy, které správci a zpracovatelé v praxi nejčastěji řeší: – určení role správce a zpracovatele, zpracovatelské smlouv ...
Zpracování osobních údajů (GDPR, zákon o zpracování osobních údajů) – aktuální otázky, praktická doporučení 2021-12-09 online Seminář je zaměřen na problémy, které správci a zpracovatelé v praxi nejčastěji řeší: – určení role správce a zpracovatele, zpracovatelské smlouv ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Prosinec 2021 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) Prosinec 2021 online • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního evropského práva, ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR ve mzdové a personální činnosti (záznam on-line) Prosinec 2021 online Ochrana osobních údajů v personální a mzdové problematice 2019: • právní předpisy • co je osobní údaj a jeho rozlišení • ... [Termín kurzu bude upřesněn]
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2022-01-07 Brno Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2022-01-07 Praha Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2022-01-13 Brno GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2022-01-13 Praha GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Leden 2022 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR a zákon o ochraně osobních údajů versus zákon o svobodném přístupu k informacím – webinář – informace o nové právní úpravě 2022-01-31 online Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a zá ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
GDPR a zákon o ochraně osobních údajů versus zákon o svobodném přístupu k informacím – informace o nové právní úpravě 2022-01-31 Brno Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a zá ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2022-02-10 Praha Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2022-02-10 Brno Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Únor 2022 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Metody sociální práce a systémy sociální ochrany zaměřené na osoby se zdravotním postižením – úvod do problematiky – aktuální informace k změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR 2022-03-08 Olomouc 1. Aktuální informace k změnám v legislativě. 2. Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením n ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Březen 2022 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR - zpracování osobních údajů pro každého - aktuální otázky, praktická doporučení 2022-03-29 Praha Program semináře: * Obecný úvod do problematiky, * postavení Úřadu pro ochranu osobních údajů a role Evropského sboru pro ochranu osobní ...
GDPR - zpracování osobních údajů pro každého - aktuální otázky, praktická doporučení - ON-LINE 2022-03-29 online Program semináře: * Obecný úvod do problematiky, * postavení Úřadu pro ochranu osobních údajů a role Evropského sboru pro ochranu osobní ...
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2022-04-01 Brno Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2022-04-01 Praha Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2022-04-07 Brno GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2022-04-07 Praha GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů 2022-04-27 Praha Program semináře: * aktuality k vývoji legislativy a judikatury * novinky od dozorových úřadů pro ochranu osobních údajů * povinn ...
Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů - ON-LINE 2022-04-27 online Program semináře: * aktuality k vývoji legislativy a judikatury * novinky od dozorových úřadů pro ochranu osobních údajů * povinn ...
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2022-05-05 Brno Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...
GDPR - zpracování osobních údajů pro každého - aktuální otázky, praktická doporučení 2022-05-24 Praha Program semináře: * Obecný úvod do problematiky, * postavení Úřadu pro ochranu osobních údajů a role Evropského sboru pro ochranu osobní ...
GDPR - zpracování osobních údajů pro každého - aktuální otázky, praktická doporučení - ON-LINE 2022-05-24 online Program semináře: * Obecný úvod do problematiky, * postavení Úřadu pro ochranu osobních údajů a role Evropského sboru pro ochranu osobní ...
GDPR a zákon o ochraně osobních údajů versus zákon o svobodném přístupu k informacím – informace o nové právní úpravě 2022-06-06 Olomouc Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a zá ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2022-06-24 Brno Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...

Nalezeno celkem : 33 kurzů

Strana | 1 |


Zobrazeno celkem: 33 rekvalifikačních kurzů a/nebo školení, seminářů


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Kurzy - Curatio

kurzy rekvalifikace
2021-10-18 


[?]

Kurzy - sniper.cz

kurzy rekvalifikace
2021-09-20 


[?]

Kurzy - sniper.cz

kurzy rekvalifikace
2021-09-20 


[?]

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2021 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info
Powered by Shopilo.cz