HandMade by HANNDE.com
HANNDE.com - HandMade Produkty
Máte malou domácí dílnu? Vyrábíte? Tvoříte? - Zaregistrujte se ZDARMA

REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # GDPR VSE CO POTREBUJETE VEDET ON LINE

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE



Cena kurzu:
    ... bez DPH: 2.057 Kč/Kurz
    ... včetně DPH: 2.489 Kč/Kurz


Osnova semináře: * 1. Úvod do problematiky a aktuální informace o dění kolem GDPR * 2. Odborný program semináře: - Osobní údaje a jejich zvláštní kategorie - Zpracování a dodržování podmínek jeho zákonnosti - Umíme pracovat s právními tituly? A co na to UOOU? - Práva subjektu údajů – komunikac ... © Agentura BOVA - Dr. Ivana Hexnerová
 
Tento kurz už byl smazán

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Podobné kurzy: GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE ::


... kurz již nelze objednat ...


Odkaz na podobný kurz a/nebo školení od jiné firmy a v jiné ceně:


Nebo hledat podobné kurzy GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE s aktuálním termínem konání školení

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Rekvalifikační kurz :
Akreditace kurzu Kurz je výborný. Hodnotím na 100%.
on-line , eLearning
 > Daň z příjmů právnických osob - online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: V online kurzu Daňová evidence se naučíte, jaké zásady platí pro vedení daňové evidence. Popis: Komu je kurz určen Začátečníkům, kteří  se chtějí naučit daňovou evidenci .
on-line , eLearning
 > Daňová evidence – online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: V kurzu Daňový specialista on-line se naučíte orientovat v daňových předpisech ČR. Seznámíte se s problematikou DPPO, DPFO, DPH, s oblastí majetkových daní, daní převodových, silničních a spotřebních.
on-line , eLearning
 > Daňový specialista - online

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Rekvalifikační kurz :
Akreditace kurzu DPH je zapeklité a já do této oblasti chtěla proniknout. Proto jsem zaplatila on-line kurz.
on-line , eLearning
 > DPH pro praxi - online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte postupy, jak díky webovým stránkám a chytrému online marketingu získat zákazníky. Dozvíte se, jak připravit webovou prezentaci (tvorba obsahu), jak ji lze propagovat (SEO, sociální sítě, SEM, PPC) a jak to vše měřit a vyhodnotit návratnost investice (Google Analytics).
on-line , eLearning
 > Internetový marketing – online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Rekvalifikační kurz :
Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled.
on-line , eLearning
 > Management – online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte mzdové účetnictví. Témata kurzu jsou: zákoník práce, odměňování, zdravotní a sociální pojištění, daň z příjmů, pracovní neschopnost, srážky, důchodové pojištění, odškodnění pracovních úrazů, náhrady za služební cesty.
on-line , eLearning
 > Mzdové účetnictví – online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: On-line kurz Účetnictví a daně pro praxi je ideální přípravou pro práci v oboru účetnictví. Naučíte se v něm účetnictví od úplných základů až po složité účetní operace.
on-line , eLearning
 > Účetnictví a daně pro praxi - online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: Online kurz Účetnictví a Daňový specialista Premium je vhodný pro všechny, kteří se chtějí naučit celou oblast účetnictví a zároveň agendu daňového specialisty . Popis: Komu je kurz určen Všem, kteří  se chtějí naučit celou agendu účetnictví a zároveň chtějí znát daňovou problematiku .
on-line , eLearning
 > Účetnictví a Daňový specialista Premium - online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: V on-line kurzu Účetnictví, daně a daňová evidence se naučíte celou účetní agendu od základů až k složitějším účetním operacím. Dále budete vědět, jak vést daňovou evidenci a porozumíte základům daňového systému ČR.
on-line , eLearning
 > Učetnictví, daně a daňová evidence - online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: Tento online kurz je určen pro všechny, kteří mají základní znalosti účetnictví a chtějí je dále rozvíjet. Je vhodný také pro zopakování zapomenutých znalostí z účetní oblasti.
on-line , eLearning
 > Účetnictví pro pokročilé – online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: Kurz Účetnictví pro praxi spojuje kurzy Základy účetnictví a Účetnictví pro pokročilé . Je určen pro ty z Vás, kteří chtějí proniknout do problematiky účetnictví od základů až po náročnější účtování.
on-line , eLearning
 > Účetnictví pro praxi - online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: V tomto online kurzu se seznámíte se základními daňovými předpisy ČR. Budete se věnovat zákonům z oblasti daní, problematice DPH, dani z příjmu fyzických i právnických osob, dani silniční.
on-line , eLearning
 > Základy daní pro praxi - online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: Online kurz Základy podnikání je ideální přípravou pro začínající podnikatele. Jak bude probíhat?
on-line , eLearning
 > Základy podnikání - online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte základy pracovního práva. Témata kurzu jsou: pracovní poměr, závislá práce, ukončení pracovního poměru, dohody, dovolená, home office, sdílená pracovní místa, GDPR, BOZP a další.
on-line , eLearning
 > Základy pracovního práva – online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte základy účetnictví. Témata kurzu jsou: legislativa účetnictví, rozvaha, výkaz zisků a ztrát, podvojnost, účtování pokladny a banky, zúčtovací vztahy, DPH, majetek, zásoby, mzdy a jejich zaúčtování, zdravotní pojištění a sociální pojištění.
on-line , eLearning
 > Základy účetnictví – online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Online kurz Pedagogické minimum pro lektory je určen všem, kteří si chtějí rozšířit své znalosti a dovednosti v oblasti vzdělávání dospělých, a je pro ně vhodnější absolvovat studium z pohodlí domova. Kurz je koncipován tak, aby studenti po jeho úspěšném ukončení byli připraveni na absolvování kvalifikační zkoušky Lektor dalšího vzdělávání dle
online , eLearning
 > Online kurz Pedagogické minimum pro lektory

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: V tomto online kurzu získáte znalosti z oblasti daň z příjmů fyzických osob. Kurz obsahuje videa, ve kterých Vám naši daňoví poradci vysvětlí problematiku srozumitelnou formou.
on-line , eLearning
 > Daň z příjmů fyzických osob - online kurz

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Rekvalifikační kurz :
Cíle kurzu: V tomto kurzu se naučíte vše, co potřebujete pro práci v oboru administrativa. Naučíte se organizovat chod kanceláře, třídit a evidovat dokumenty, psát pracovní dokumenty, psát e-maily.
on-line , eLearning
 > Administrativní pracovník - online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV)

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Cíle kurzu: Získáte ucelený přehled z oblastí marketing, reklama a komunikace. Kurz obsahuje témata: marketingové koncepce, marketingový mix, marketingový výzkum, produktová strategie, budování značky, cena a cenotvorba, tvorba marketingové komunikace, komunikační mix, firemní styl, marketingový plán, analýza SWOT.
on-line , eLearning
 > Marketing, reklama a komunikace - online kurz (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPO)

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Rekvalifikační kurz :
Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte to nejdůležitější z oblasti Personalistiky. Budete vědět – jak získávat nové pracovníky, jak obsazovat pracovní místa, jak plánovat kariéru a vzdělávání, jak řídit, hodnotit a motivovat pracovníky.
on-line , eLearning
 > Personalista - online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV)

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2022
Školení je určené pokročilým uživatelům, kteří onlinové schůzky v prostředí Microsoft Teams již využívají. Naučí se naplánovat schůzku pomocí kalendáře Teams, pozvat k ní ostatní a zjistit podle reakce na pozvánky, kdo se zúčastní.
Kolín , Středočeský kraj
 > Teams - zefektivnění online schůzek


GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE

Téma kurzu: Obchodní právo, Další právní normy, Obchodní, prodejní dovednosti (Marketing), Kurzy on-line ve virtuální učebně, Právo a legislativa

Přednáší ...


JUDr. Alena Kučerová - specialista pro ochranu informací společnosti OKsystem a s., odborný konzultant a lektor kurzů zaměřených na oblast dopadů GDPR v soukromém i veřejném sektoru. Od roku 2000 působila v Úřadu pro ochranu osobních údajů ve vedoucích pracovních pozicích (ředitelka odboru, náměstkyně předsedy) se zaměřením na výkon dozorové činnosti UOOU a správní rozhodování. Zastupovala úřad i v rámci mezinárodní spolupráce v rámci EU. Od ledna 2017 působí jako odborný poradce a konzultant v oboru ochrana informací veřejném i soukromém sektoru, kde využívá své dosavadní zkušenosti v praxi povinných subjektů. Je spoluautorkou komentářů k zákonu o ochraně osobních údajů (C.H.BECK, 2003 a 20
12.) , a odborných publikací (Polygon 2010 a 20
13.) . Aktuálně publikuje odborné články k dopadům GDPR v oblasti provozu kamerových systémů v bytových domech prostřednictvím portálu: https: .tzb-info.cz/bezpecnost (poslední z prosince 2018 – téma zpracovatelská smlouva).


Program kurzu, obsah studia ...


Osnova semináře:

* 1. Úvod do problematiky a aktuální informace o dění kolem GDPR

* 2. Odborný program semináře:
- Osobní údaje a jejich zvláštní kategorie
- Zpracování a dodržování podmínek jeho zákonnosti
- Umíme pracovat s právními tituly? A co na to UOOU?
- Práva subjektu údajů – komunikace nesmí být slabinou
- Správce a zpracovatel
- Zabezpečení OU (NDA, mlčenlivost)
- DPIA v ČR – jak pracovat s kritérii UOOU
- Data breaches – zkušenosti z praxe
- Záznamy dle čl. 30 jako povinná dokumentace správce/zpracovatele
- Pověřenec – co dělat kromě ochrany OU
- Předávání OU do třetích zemí ve světle vodítek Evropského sboru (EDPB)
-

Diskuse, odpovědi na dotazy účastníků.


Obsah kurzu/školení


Osnova semináře:

* 1. Úvod do problematiky a aktuální informace o dění kolem GDPR

* 2. Odborný program semináře:
- Osobní údaje a jejich zvláštní kategorie
- Zpracování a dodržování podmínek jeho zákonnosti
- Umíme pracovat s právními tituly? A co na to UOOU?
- Práva subjektu údajů – komunikace nesmí být slabinou
- Správce a zpracovatel
- Zabezpečení OU (NDA, mlčenlivost)
- DPIA v ČR – jak pracovat s kritérii UOOU
- Data breaches – zkušenosti z praxe
- Záznamy dle čl. 30 jako povinná dokumentace správce/zpracovatele
- Pověřenec – co dělat kromě ochrany OU
- Předávání OU do třetích zemí ve světle vodítek Evropského sboru (EDPB)
-

Diskuse, odpovědi na dotazy účastníků.


Informace o rekvalifikaci


Tento kurz není rekvalifikační

certifikat Účastník kurzu obdrží certifikát





GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE
Seznam kurzů & jednotlivých termínů


Termín kurzu
Místo konání
Rekvalifikační kurz a/nebo školení
Téma rekvalifikace
Akreditace - Certifikát - Zkouška
Cena
[včetně DPH]

[Přihláška]


Není vypsaný žádný termín, ... :(

Podobné kurzy a nebo školení: GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE


... kurz již nelze objednat ...

... jiné, ale podobné kurzy/školení
... nebo hledat další podobné kurzy GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE



Další naše kurzy a školení



ZAVOLEJTE MI: Vyžádání kontaktu


Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat


Hledat podobné kurzy: | GDPR | vše | potřebujete | vědět | ON-LINE
 



Pořadatel kurzu: Agentura BOVA - Dr. Ivana Hexnerová

Pořádáme odborné kurzy, školení , semináře v oblasti: obchodní, procesní, trestní, evropské, pracovní a správní právo, účetnictví, daně, clo, životní prostředí. Certifikované a akreditované vzdělávání dospělých, příslušné odborné tituly, publikace.

Na vyžádání vystavíme účastníkovi potvrzení o účasti na semináři. ...dále viz: Agentura BOVA - Dr. Ivana Hexnerová
 


 

Dotaz ke kurzu

Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz
 
URL kurzu:


Zkrácený odkaz na kurz:
http://www.rekvalifikacni.info/kurz-96011


Sdílet:       G+   Tw   fb

Podobné kurzy

GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE

... kurz již nelze objednat ...

... jiné, ale podobné kurzy/školení
... nebo hledat další podobné kurzy GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Kurzy - Curatio

kurzy rekvalifikace
2021-10-18 


[?]

Kurzy - sniper.cz

kurzy rekvalifikace
2021-09-20 


[?]

Kurzy - sniper.cz

kurzy rekvalifikace
2021-09-20 


[?]

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2022 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info
Powered by Shopilo.cz