HANNDE.com - HandMade Produkty
Máte malou domácí dílnu? Vyrábíte? Tvoříte? - Zaregistrujte se ZDARMA

REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # OCHRANA DAT GDPR V OBLASTI SYSTEMU ECM DMS

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS



Cena kurzu:
    ... bez DPH: 10.800 Kč/Kurz
    ... včetně DPH: 13.068 Kč/Kurz


GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopady a skrývá v sobě mnohé zajímavé výzvy. Naučte se praktické postupy, jak nařízení implementovat do svého firemního prostředí, abyste se vyhnuli sankcím. Kurz je zaměřen na odborníky z oblasti řízení ochrany dat, ať už z hlediska systémového a procesního, tak i z hlediska technologického. Seznámí účastníky s požadavky základních zákonů a norem používaných pro tzv. „Data Management a Data Protection“ a také požadavky na technologie vyžadované dle směrnice GDPR (2016/679 /EC). * GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopady a skrývá v sobě mnohé zajímavé výzvy. Naučte se praktické postupy, jak nařízení implementovat do svého firemního prostředí, abyste se vyhnuli sankcím. Kurz je zaměřen na odborníky z oblasti řízení ochrany dat, ať už z hlediska systémového a procesního, tak i z hlediska technologického. Seznámí účastníky s požadavky základních zákonů a norem používaných pro tzv. „Data Management a Data Protection“ a také požadavky na technologie vyžadované dle směrnice GDPR (2016/679 /EC). Definice a zdroje pro GDPR Definice a zdroje pro GDPR Role standardů a legislativy Základní terminologie v oblasti ochrany dat Základní rozdíly mezi zákonem na ochranu os. údajů a novou směrnicí EU (GDPR). Subjekty dat a jejich práva Souhlas se zpracováním osobních údajů a informační povinnost Princip odpovědnosti (accountability) Požadavky na odpovědnost za dodržování GDPR Zabezpečení osobních údajů Vztahy se subdodavateli a dalšími subjekty Předávání osobních údajů do zahraničí GDPR a jeho vliv na změny procesů organizace. GDPR a hodnocení a řízení rizik. Důsledky GDPR pro IT infrastrukturu Příklady bezpečnostních opatření pro realizaci požadavků GDPR Monitoring a reporting z hlediska požadavků GDPR Je vhodné být obeznámen se zákonem na ochranu os. údajů (101/2000 Sb.) a znát definice a pojmy v ochraně dat. ... © ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills
 
Přihláška na kurz & termín:




Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS

Téma kurzu: Bezpečnost informačních systémů, OSS, Systémy řízení a ISO, Podnikové informační systémy, Požární ochrana a ekologie,

Přednáší ...

Lektoři z firmy: ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills


Program kurzu, obsah studia ...

Předpokládané znalosti:


Obsah kurzu/školení

GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopady a skrývá v sobě mnohé zajímavé výzvy. Naučte se praktické postupy, jak nařízení implementovat do svého firemního prostředí, abyste se vyhnuli sankcím.

Kurz je zaměřen na odborníky z oblasti řízení ochrany dat, ať už z hlediska systémového a procesního, tak i z hlediska technologického. Seznámí účastníky s požadavky základních zákonů a norem používaných pro tzv. „Data Management a Data Protection“ a také požadavky na technologie vyžadované dle směrnice GDPR (2016/679 /EC).

  • Definice a zdroje pro GDPR
  • Definice a zdroje pro GDPR
  • Role standardů a legislativy
  • Základní terminologie v oblasti ochrany dat
  • Základní rozdíly mezi zákonem na ochranu os. údajů a novou směrnicí EU (GDPR).
  • Subjekty dat a jejich práva
  • Souhlas se zpracováním osobních údajů a informační povinnost
  • Princip odpovědnosti (accountability)
  • Požadavky na odpovědnost za dodržování GDPR
  • Zabezpečení osobních údajů
  • Vztahy se subdodavateli a dalšími subjekty
  • Předávání osobních údajů do zahraničí
  • GDPR a jeho vliv na změny procesů organizace.
  • GDPR a hodnocení a řízení rizik.
  • Důsledky GDPR pro IT infrastrukturu
  • Příklady bezpečnostních opatření pro realizaci požadavků GDPR
  • Monitoring a reporting z hlediska požadavků GDPR
Je vhodné být obeznámen se zákonem na ochranu os. údajů (101/2000 Sb.) a znát definice a pojmy v ochraně dat.


Cíl školení / poznámka ke kurzu

GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopady a skrývá v sobě mnohé zajímavé výzvy. Naučte se praktické postupy, jak nařízení implementovat do svého firemního prostředí, abyste se vyhnuli sankcím.
Kurz je zaměřen na odborníky z oblasti řízení ochrany dat, ať už z hlediska systémového a procesního, tak i z hlediska technologického. Seznámí účastníky s požadavky základních zákonů a norem používaných pro tzv. „Data Management a Data Protection“ a také požadavky na technologie vyžadované dle směrnice GDPR (2016/679 /EC).


Informace o rekvalifikaci


Tento kurz není rekvalifikační

certifikat Účastník kurzu obdrží certifikát





Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS
Seznam kurzů & jednotlivých termínů


Termín kurzu
Místo konání
Rekvalifikační kurz a/nebo školení
Téma rekvalifikace
Akreditace - Certifikát - Zkouška
Cena
[včetně DPH]

[Přihláška]
- 30.06.2020

Praha Líbalova 2348 - 1, 149 00 Praha

Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS (kurz)
9:00hod. - 17:00hod.

1 - 10800 - -
- Po ukončení kurzu se obdrží certifikát o absolvování -
13.068 Kč/Kurz


- 30.06.2020

Brno - Jihomoravský kraj, Sochorova 38, 616 00 Brno 61600

Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS (kurz)
9:00hod. - 17:00hod.

1 - 10800 - -
- Po ukončení kurzu se obdrží certifikát o absolvování -
13.068 Kč/Kurz


- 25.08.2020

Brno - Jihomoravský kraj, Sochorova 38, 616 00 Brno 61600

Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS (kurz)
9:00hod. - 17:00hod.

1 - 10800 - -
- Po ukončení kurzu se obdrží certifikát o absolvování -
13.068 Kč/Kurz


- 25.08.2020

Praha Líbalova 2348 - 1, 149 00 Praha

Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS (kurz)
9:00hod. - 17:00hod.

1 - 10800 - -
- Po ukončení kurzu se obdrží certifikát o absolvování -
13.068 Kč/Kurz


- 23.10.2020

Praha Líbalova 2348 - 1, 149 00 Praha

Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS (kurz)
9:00hod. - 17:00hod.

1 - 10800 - -
- Po ukončení kurzu se obdrží certifikát o absolvování -
13.068 Kč/Kurz


- 23.10.2020

Brno - Jihomoravský kraj, Sochorova 38, 616 00 Brno 61600

Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS (kurz)
9:00hod. - 17:00hod.

1 - 10800 - -
- Po ukončení kurzu se obdrží certifikát o absolvování -
13.068 Kč/Kurz





Další naše kurzy a školení


Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat


Hledat podobné kurzy: | Ochrana | dat | (GDPR) | oblasti | systémů | ECM/DMS
 



Pořadatel kurzu: ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

ICT Pro - profesionální služby v oblasti informačních a komunikačních technologií

STABILITA A ZKUŠENOSTI SPOLEČNOSTI NA TRHU VZDĚLÁVÁNÍ ICT
ICT Pro je na trhu od roku 1992, poskytovatelem školení a služeb IT formou IT vzdělávacího střediska je od roku 1995. Během své existence společnost vyškolila stovky vysoce odborných kurzů pro posluchače z mnoha desítek firem.

KOMPLEXNÍ NABÍDKA SLUŽEB – ŠIROKÉ PORTFOLIO SLUŽEB A KURZY IT
Nabízíme počítačové kurzy a školení IT pro uživatele, programátory, grafiky, správce sítí a systémů a další IT profesionály a to od uživatelských kurzů až po vysoce odborná školení top IT experty. Jedná se asi o 500 druhů školení a kurzů Microsoft, IBM, HP, Blue Coat, Cisco, Juniper, Fortinet, VMware, Oracle, Citrix, Check Point, Sun, Novell, SAP, Avaya, 3COM, Nortel a dále pak Linux - Unix, Tru64, Open VMS, Networking, Internetworking, bezpečnost IT, etický hacking, komunikační a VoIP technologie, ITIL, Prince, normy ISO, grafika, DTP a CAD.
Vedle kurzů, školení a konzultační činnosti nabízí ICT Pro také IT podporu, outsourcing a správu sítí různých platforem a operačních systémů, dále pak tvorbu rozsáhlých webových projektů a rovněž služby v oblasti vývoje náročných SW aplikací a v neposlední řadě i v oblasti HW a správy síťových prvků.

KVALITNÍ TÝM ODBORNÍKŮ – CERTIFIKACE A KREDITY
Pro zajištění ICT služeb využíváme kvalitních profesionálů s bohatými zkušenostmi z každodenní praxe se správou rozsáhlých sítí a systémů, s vývojem náročných webových a desktopových aplikací a rovněž osvědčených z mnoha realizovaných ICT školení . Tito naši špičkoví odborníci jsou navíc držiteli řady certifikací a technických titulů klíčových IT firem a svými zkušenostmi, hloubkou svojí erudice i šíří svého odborného záběru tak garantují nejen kvalitu a intenzitu poskytovaných služeb a školení , ale i patřičný nadhled a efektivní řešení ICT problémů v širokých souvislostech. ...dále viz: ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills
 


 

Dotaz ke kurzu


Dotaz ke kurzu Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS
text dotazu,
ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě
pro kontrolu zadejte znovu Váš email
Vaše jméno     a příjmení
Vložte potvrzovací kód Vložte číslo       



     

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku (antispam)
 
URL kurzu:


Zkrácený odkaz na kurz:
http://www.rekvalifikacni.info/kurz-78823


Sdílet:       G+   Tw   fb

Podobné kurzy

Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS


  • 29.06.2020 - 30.06.2020 Praha - Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

  • 29.06.2020 - 30.06.2020 Brno - Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

  • 24.08.2020 - 25.08.2020 Brno - Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

  • 24.08.2020 - 25.08.2020 Praha - Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

  • 22.10.2020 - 23.10.2020 Praha - Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

  • 22.10.2020 - 23.10.2020 Brno - Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills


    ... jiné, ale podobné kurzy/školení
    ... nebo hledat další podobné kurzy Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS


  •  

    Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

    Institut pro studium literatury o. p. s.

    studium rekvalifikace
    2019-04-02 


    [?]

    Kurzy

    kurzy rekvalifikace
    2020-04-30 

    Kurzy - ENII-Nails

    kurzy rekvalifikace
    2020-04-28 


    [?]

    Kurzy | Matyldina stodola

    kurzy rekvalifikace
    2020-04-22 


    [?]

     

    Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


    Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

     

    Registrace nové školící firmy


    Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
     

    REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


    MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

     


    rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2020 | Kontakt | | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
    CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info