REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # PRAHA 2 ZAKLADY OBSLUHY OSOBNIHO POCITACE REKVALIFIKACNI KURZ

 

Základy obsluhy osobního počítače - rekvalifikační kurz

Praha 2   2022-12-02 Přihláška na kurz
xxxxx
obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



Podobné kurzy: Základy obsluhy osobního počítače - rekvalifikační kurz ::

KURZY : Základy obsluhy osobního

[AND - vyhledává všechna slova]



Název kurzu Termín kurzu Místo konání Popis rekvalifikačních kurzů a nebo školení
ZÁKLADY obsluhy OSOBNÍHO POČÍTAČE 2024-05-13 Havířov, Karviná, Frýdek Míste Po úspěšném absolvování kurzu Základy obsluhy osobního počítače absolvent získá Základní znalost obsluhy osobního počítače, ovládá orientaci v terminologii, umí Základy ovládání MS Windows, zná Základní návyky práce se soubory a adresáři, má znalost textového editoru MS Word do úrovně Základ. používání. Umí obsluhovat a vyhledávat na internetu, umí si založit a používat e-mailovou adresu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
ZÁKLADY obsluhy OSOBNÍHO POČÍTAČE 2024-09-09 Havířov, Karviná, Frýdek Míste Po úspěšném absolvování kurzu Základy obsluhy osobního počítače absolvent získá Základní znalost obsluhy osobního počítače, ovládá orientaci v terminologii, umí Základy ovládání MS Windows, zná Základní návyky práce se soubory a adresáři, má znalost textového editoru MS Word do úrovně Základ. používání. Umí obsluhovat a vyhledávat na internetu, umí si založit a používat e-mailovou adresu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
ZÁKLADY obsluhy OSOBNÍHO POČÍTAČE 2024-11-11 Havířov, Karviná, Frýdek Míste Po úspěšném absolvování kurzu Základy obsluhy osobního počítače absolvent získá Základní znalost obsluhy osobního počítače, ovládá orientaci v terminologii, umí Základy ovládání MS Windows, zná Základní návyky práce se soubory a adresáři, má znalost textového editoru MS Word do úrovně Základ. používání. Umí obsluhovat a vyhledávat na internetu, umí si založit a používat e-mailovou adresu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
obsluhA OSOBNÍHO POČÍTAČE 2024-05-04 Havířov, Karviná, Frýdek Míste Po úspěšném absolvování kurzu obsluha osobního počítače absolvent zná obsluhu osobního počítače, ovládá orientaci v terminologii, umí ovládat MS Windows, zná Základní návyky práce se soubory a adresáři, má znalost textového editoru MS Word, tabulkového procesoru MS Excel, prezentačního softwaru MS PowerPoint. Umí obsluhovat a vyhledávat na internetu, umí si založit a používat emailovou poštu. Zná problematiku virů a ochrany proti nim. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
obsluhA OSOBNÍHO POČÍTAČE 2024-05-06 Havířov, Karviná, Frýdek Míste Po úspěšném absolvování kurzu obsluha osobního počítače absolvent zná obsluhu osobního počítače, ovládá orientaci v terminologii, umí ovládat MS Windows, zná Základní návyky práce se soubory a adresáři, má znalost textového editoru MS Word, tabulkového procesoru MS Excel, prezentačního softwaru MS PowerPoint. Umí obsluhovat a vyhledávat na internetu, umí si založit a používat emailovou poštu. Zná problematiku virů a ochrany proti nim. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
obsluhA OSOBNÍHO POČÍTAČE 2024-07-22 Havířov, Karviná, Frýdek Míste Po úspěšném absolvování kurzu obsluha osobního počítače absolvent zná obsluhu osobního počítače, ovládá orientaci v terminologii, umí ovládat MS Windows, zná Základní návyky práce se soubory a adresáři, má znalost textového editoru MS Word, tabulkového procesoru MS Excel, prezentačního softwaru MS PowerPoint. Umí obsluhovat a vyhledávat na internetu, umí si založit a používat emailovou poštu. Zná problematiku virů a ochrany proti nim. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
obsluhA OSOBNÍHO POČÍTAČE 2024-09-14 Havířov, Karviná, Frýdek Míste Po úspěšném absolvování kurzu obsluha osobního počítače absolvent zná obsluhu osobního počítače, ovládá orientaci v terminologii, umí ovládat MS Windows, zná Základní návyky práce se soubory a adresáři, má znalost textového editoru MS Word, tabulkového procesoru MS Excel, prezentačního softwaru MS PowerPoint. Umí obsluhovat a vyhledávat na internetu, umí si založit a používat emailovou poštu. Zná problematiku virů a ochrany proti nim. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
obsluhA OSOBNÍHO POČÍTAČE 2024-11-04 Havířov, Karviná, Frýdek Míste Po úspěšném absolvování kurzu obsluha osobního počítače absolvent zná obsluhu osobního počítače, ovládá orientaci v terminologii, umí ovládat MS Windows, zná Základní návyky práce se soubory a adresáři, má znalost textového editoru MS Word, tabulkového procesoru MS Excel, prezentačního softwaru MS PowerPoint. Umí obsluhovat a vyhledávat na internetu, umí si založit a používat emailovou poštu. Zná problematiku virů a ochrany proti nim. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Jak na kybernetickou bezpečnost ve veřejné správě – aktuální nástrahy a praktická doporučení jak se bránit 2024-06-03 online Po našem praktickém semináři budete znát triky kybernetických zločinců, které jim zpravidla dobře fungují, umět využít udržitelná doporučení, jak žít a přežít v kybersvětě a ovládat nástroje, které zvýší vaši osobní bezpečnost v kyberprostoru. Určitě nebudete celou dobu jen sedět a poslouchat. Budeme využívat rozmanité didaktické techniky, tvořit různá off-line cvičení a užijeme si i zábavu. Nemusíte se bát, nepotřebujete žádné pokročilé IT dovednosti. Školení je vhodné pro všechny, kdo dok ...
Personalista, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-29 Ostrava-Vítkovice Kurz je určen pro zájemce, kteří chtějí samostatně pracovat v oboru personalistiky. Je vhodný nejen pro začátečníky, ale také pro stávající personalisty, kteří si chtějí doplnit kvalifikaci a získat nové informace v oboru. Součástí kurzu je praktická výuka na počítačích, modelové situace z firemní praxe a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Lektor dalšího vzdělávání, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-05 Ostrava-Vítkovice Kurz je určen všem, kdo chtějí získat schopnosti a dovednosti pro práci lektora dalšího vzdělávání. Vhodné také pro interní školitele ve firmách, pro osoby, které se již zabývají vzdělávací či poradenskou činností a pro všechny, kdo by rádi předali své znalosti ostatním, ale nemají potřebnou odvahu, profesní kompetence či zkušenosti. Součástí kurzu je také tvorba vlastního vzdělávacího programu [prezenční i online formou] v rozsahu 8 výukových hodin pod vedením zkušeného lektora a zkouška z prof ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
ÚČETNICTVÍ A DAŇOVÁ EVIDENCE 2024-04-06 Havířov, Karviná, Frýdek Míste Úspěšné absolvování kurzu je dostatečnou přípravou pro vstup do účetní profese. Absolvent umí zvládnout teoreticky i prakticky profesi účetní a umí tuto činnost samostatně vykonávat, resp. vykonávat samostatně kumulovanou činnost účetní v malých a středních firmách nebo účetní v rámci velkých účtáren řízených hlavním účetním. Absolvent umí samostatně účtovat Základní operace, které se běžně vyskytují u podnikatelských subjektů - účetní pokladní a bankovní operace, dále účtovat pohledávky a závaz ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
ZÁKLADY PODNIKÁNÍ 2024-04-06 Havířov, Karviná, Frýdek Míste 128 hodin + 5 hodin závěrečná zkouška * Absolvent vzdělávacího programu zná Základy podnikatelské činnosti, daňové a účetní problematiky, ekonomiky, managementu a marketingu. Umí zpracovat vlastní podnikatelský záměr. * Absolvent zná oblast podniku a podnikání [právní formy a jejich charakteristiky], dále oblast živnosti [druhy živností, způsob získávání živnostenského listu nebo koncese, podmínky provozování živností, práva a povinnosti živnostníka, zánik a zrušení živnostenského oprávně ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Lektor dalšího vzdělávání, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-09 Ostrava-Vítkovice Kurz je určen všem, kdo chtějí získat schopnosti a dovednosti pro práci lektora dalšího vzdělávání. Vhodné také pro interní školitele ve firmách, pro osoby, které se již zabývají vzdělávací či poradenskou činností a pro všechny, kdo by rádi předali své znalosti ostatním, ale nemají potřebnou odvahu, profesní kompetence či zkušenosti. Součástí kurzu je také tvorba vlastního vzdělávacího programu [prezenční i online formou] v rozsahu 8 výukových hodin pod vedením zkušeného lektora a zkouška z prof ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
ÚČETNICTVÍ A DAŇOVÁ EVIDENCE 2024-09-09 Havířov, Karviná, Frýdek Míste Úspěšné absolvování kurzu je dostatečnou přípravou pro vstup do účetní profese. Absolvent umí zvládnout teoreticky i prakticky profesi účetní a umí tuto činnost samostatně vykonávat, resp. vykonávat samostatně kumulovanou činnost účetní v malých a středních firmách nebo účetní v rámci velkých účtáren řízených hlavním účetním. Absolvent umí samostatně účtovat Základní operace, které se běžně vyskytují u podnikatelských subjektů - účetní pokladní a bankovní operace, dále účtovat pohledávky a závaz ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
ZÁKLADY PODNIKÁNÍ 2024-09-09 Havířov, Karviná, Frýdek Míste 128 hodin + 5 hodin závěrečná zkouška * Absolvent vzdělávacího programu zná Základy podnikatelské činnosti, daňové a účetní problematiky, ekonomiky, managementu a marketingu. Umí zpracovat vlastní podnikatelský záměr. * Absolvent zná oblast podniku a podnikání [právní formy a jejich charakteristiky], dále oblast živnosti [druhy živností, způsob získávání živnostenského listu nebo koncese, podmínky provozování živností, práva a povinnosti živnostníka, zánik a zrušení živnostenského oprávně ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
ÚČETNICTVÍ A DAŇOVÁ EVIDENCE 2024-09-14 Havířov, Karviná, Frýdek Míste Úspěšné absolvování kurzu je dostatečnou přípravou pro vstup do účetní profese. Absolvent umí zvládnout teoreticky i prakticky profesi účetní a umí tuto činnost samostatně vykonávat, resp. vykonávat samostatně kumulovanou činnost účetní v malých a středních firmách nebo účetní v rámci velkých účtáren řízených hlavním účetním. Absolvent umí samostatně účtovat Základní operace, které se běžně vyskytují u podnikatelských subjektů - účetní pokladní a bankovní operace, dále účtovat pohledávky a závaz ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
ZÁKLADY PODNIKÁNÍ 2024-10-05 Havířov, Karviná, Frýdek Míste 128 hodin + 5 hodin závěrečná zkouška * Absolvent vzdělávacího programu zná Základy podnikatelské činnosti, daňové a účetní problematiky, ekonomiky, managementu a marketingu. Umí zpracovat vlastní podnikatelský záměr. * Absolvent zná oblast podniku a podnikání [právní formy a jejich charakteristiky], dále oblast živnosti [druhy živností, způsob získávání živnostenského listu nebo koncese, podmínky provozování živností, práva a povinnosti živnostníka, zánik a zrušení živnostenského oprávně ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zobrazeno celkem: 18 rekvalifikačních kurzů, školení a/nebo seminářů pro: Základy obsluhy osobního

   [0]   


Hledejte po jednotlivých klíčových slovech: Základy | obsluhy | osobního
Nenašli jste kurz? Vložte svoji poptávku kurzu/školení

 
' Základy obsluhy osobního ' hledat v | Celá ČR | Praha | Středočeský kraj | Jihočeský kraj | Plzeňský kraj | Karlovarský kraj | Ústecký kraj | Liberecký kraj | Královohradecký kraj | Pardubický kraj | Vysočina kraj | Jihomoravský kraj | Olomoucký kraj | Moravskoslezský kraj | Zlínský kraj | SLOVENSKO | MIMO ČR/SK | eLearning | ČR -- místo bude upřesněno --
^

Aktuální akce Právě  probíhá akce NIŽŠÍ CENA O 20% .   Objednejte kurz co nejdříve a akce se bude vztahovat i na Vás.  Původní cena kurzu: 12 375 Kč. Nová cena : 9 900 Kč. Ušetříte: 2 475 Kč.  Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-17733/2021-2 . Rekvalifikace: Základy obsluhy osobního počítače (v rozsahu 40 hodin). Cíle kurzu: V tomto kurzu se naučíte pracovat s počítačem. Budete umět psá


Termín kurzu od: 2022-12-02 ( do: 2022-12-13)

Hod:

Centrum služeb pro podnikání s.r.o.
Fügnerovo náměstí 1866/5
Praha 2, Praha
12000
CZECH REPUBLIC



Akreditovaný rekvalifikační kurz - žádost pro vyplnění dokladů pro úřad práce

Pokud chcete získat informace, doklady a/nebo dokumenty ohledně rekvalifikačního kurzu pro úřad práce, můžete poslat žádost o informace jako nezávaznou přihlášku.

Pokud se rozhodnete pro rekvalifikaci, vyzvedněte si prosím u příslušného kontaktního pracovníka ÚP podklady pro rekvalifikaci. Pošlete dotaz/nezávaznou přihlášku školící firmě se žádostí pro vyplnění dokladů pro úřad práce. Úřad práce poté zařadí Vaši žádost do komise, v případě schválení komisí obdržíte informaci a potvrzení o úhradě kurzu. Toto potvrzení dodáte zpět školící firmě, která Vás poté následně zařadí do zvoleného kurzu. Celý proces je třeba vyřídit před zahájením rekvalifikace, zpětně nelze rekvalifikaci uznat a uhradit. Žádost na Úřad práce je nutné podat s dostatečným předstihem, aby ÚP stihl posoudit a schválit Váš požadavek na úhradu vybraného kurzu. Kontaktní pracovník úřadu práce Vám sdělí termíny jednání schvalovací komise a další podrobnosti.

Následující formulář je pro závaznou přihlášku na rekvalifikační kurz a/nebo akreditovaný seminář. Na kurz se můžete samozřejmě přihlásit i jako soukromá osoba a bez registrace na úřadu práce


Cena: 7.900 Kč/Kurz (není DPH)

neplátce DPH a/nebo kurz je osvobozený od DPH


Centrum služeb pro podnikání, Fügnerovo náměstí 1866/5, Praha 2 (5 minut od I. P. Pavlova a náměstí Míru, směr Nuselský most - mapa )

Organizační informace Výuka probíhá v centru Prahy, Fügnerovo náměstí 1866/5 , Praha 2 – mapa . Vaše první cesta při zahájení kurzu povede do 6. patra, kde se seznámíme a dozvíte se, ve které učebně bude Vaše výuka probíhat. Přijďte o 20 minut dříve, aby na vše bylo dostatek času a Vy se cítili dobře. S sebou si vezměte blok, pero a v případě účetního kurzu kalkulačku. Veškeré organizační dotazy Vám zodpoví naše milé referentky.
Slevy a balíčky Usilujeme o dostupnost kurzů každému. Proto spolupracujeme s úřady práce a různými sdruženími, přes které je možno kurz získat zdarma . Pokud patříte v současnosti mezi rodiče na MD nebo RD, studenty nebo již objednáváte několikátý kurz, máte nárok na slevu 10% .
Individuální školení pro firmy Na základě našich zkušeností připravíme firemní školení sestavené podle Vašich konkrétních požadavků.  Inspirovat se můžete vypsanými kurzy, ale rádi zohledníme Vaše přání.  Zaměstnance pošlete k nám nebo lektoři přijdou do Vaší firmy.  ujte nás .
Politika chrany osobních údajů Společnost Centrum služeb pro podnikání s.r.o. respektuje a chrání všechny osobní údaje, které od Vás získá. Přinášíme Vám informace o tom, s jakými osobní údaji, jakým způsobem a za jakým účelem pracujeme.

 
 
objednat

Další termíny kurzu:


Přihláška ke studiu, k účasti na přednášce (kurzu a/nebo školení) : Základy obsluhy osobního počítače - rekvalifikační kurz

Kurz   Základy obsluhy osobního počítače - rekvalifikační kurz  
Termín   Od:2022-12-02 (Do:2022-12-13) 
Začátek    
Školící středisko (učebna)   Fügnerovo náměstí  
Adresa   Fügnerovo náměstí 1866/5
12000 Praha 2  
Poznámka k termínu  
Centrum služeb pro podnikání, Fügnerovo náměstí 1866/5, Praha 2 (5 minut od I. P. Pavlova a náměstí Míru, směr Nuselský most - mapa )  
Poznámka ke kurzu   Organizační informace Výuka probíhá v centru Prahy, Fügnerovo náměstí 1866/5 , Praha 2 – mapa . Vaše první cesta při zahájení kurzu povede do 6. patra, kde se seznámíme a dozvíte se, ve které učebně bude Vaše výuka probíhat. Přijďte o 20 minut dříve, aby na vše bylo dostatek času a Vy se cítili dobře. S sebou si vezměte blok, pero a v případě účetního kurzu kalkulačku. Veškeré organizační dotazy Vám zodpoví naše milé referentky.
Slevy a balíčky Usilujeme o dostupnost kurzů každému. Proto spolupracujeme s úřady práce a různými sdruženími, přes které je možno kurz získat zdarma . Pokud patříte v současnosti mezi rodiče na MD nebo RD, studenty nebo již objednáváte několikátý kurz, máte nárok na slevu 10% .
Individuální školení pro firmy Na základě našich zkušeností připravíme firemní školení sestavené podle Vašich konkrétních požadavků.  Inspirovat se můžete vypsanými kurzy, ale rádi zohledníme Vaše přání.  Zaměstnance pošlete k nám nebo lektoři přijdou do Vaší firmy.  ujte nás .
Politika chrany osobních údajů Společnost Centrum služeb pro podnikání s.r.o. respektuje a chrání všechny osobní údaje, které od Vás získá. Přinášíme Vám informace o tom, s jakými osobní údaji, jakým způsobem a za jakým účelem pracujeme.  
Kurz pořádá firma (škola)   Centrum služeb pro podnikání s.r.o.
12000 Praha 2, Fügnerovo náměstí 1866/5  
Obchodní podmínky účasti na kurzu   Kurzovné lze uhradit v hotovosti nebo bankovním převodem.

V přihlášce zadejte prosím časy, kdy jste schopný/á kurz navštěvovat. Je možné, že kurz bude málo obsazený, proto se některé časy můžou sloučit. Tak jako tak s Vámi tyto časy a další podrobnosti ještě probereme, aby Vám vyhovovali.
   

Souhlasím s obchodními podmínkami * (pro pokračování je nutno potvrdit)

obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info
Po kliknutí na tlačítko "Odeslat" bude přijat váš požadavek. Server REKVALIFIKAČNÍ INFO zprostředkovává objednávky kurzů a kontakt na pořadatele rekvalifikačních kurzů, školení a studia

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat






 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info