REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace #

 

Živnostenské oprávnění

Praha   2021-10-22 Přihláška na kurz
Tento kurz v daném termínu byl zrušen

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



Podobné kurzy: Živnostenské oprávnění ::

KURZY : Živnostenské oprávnění

[AND - vyhledává všechna slova]



Název kurzu Termín kurzu Místo konání Popis rekvalifikačních kurzů a nebo školení
ZÁKLADY PODNIKÁNÍ 2024-04-06 Havířov, Karviná, Frýdek Míste 128 hodin + 5 hodin závěrečná zkouška * Absolvent vzdělávacího programu zná základy podnikatelské činnosti, daňové a účetní problematiky, ekonomiky, managementu a marketingu. Umí zpracovat vlastní podnikatelský záměr. * Absolvent zná oblast podniku a podnikání [právní formy a jejich charakteristiky], dále oblast živnosti [druhy živností, způsob získávání živnostenského listu nebo koncese, podmínky provozování živností, práva a povinnosti živnostníka, zánik a zrušení živnostenského oprávně ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
ZÁKLADY PODNIKÁNÍ 2024-09-09 Havířov, Karviná, Frýdek Míste 128 hodin + 5 hodin závěrečná zkouška * Absolvent vzdělávacího programu zná základy podnikatelské činnosti, daňové a účetní problematiky, ekonomiky, managementu a marketingu. Umí zpracovat vlastní podnikatelský záměr. * Absolvent zná oblast podniku a podnikání [právní formy a jejich charakteristiky], dále oblast živnosti [druhy živností, způsob získávání živnostenského listu nebo koncese, podmínky provozování živností, práva a povinnosti živnostníka, zánik a zrušení živnostenského oprávně ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
ZÁKLADY PODNIKÁNÍ 2024-10-05 Havířov, Karviná, Frýdek Míste 128 hodin + 5 hodin závěrečná zkouška * Absolvent vzdělávacího programu zná základy podnikatelské činnosti, daňové a účetní problematiky, ekonomiky, managementu a marketingu. Umí zpracovat vlastní podnikatelský záměr. * Absolvent zná oblast podniku a podnikání [právní formy a jejich charakteristiky], dále oblast živnosti [druhy živností, způsob získávání živnostenského listu nebo koncese, podmínky provozování živností, práva a povinnosti živnostníka, zánik a zrušení živnostenského oprávně ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů 2024-04-15 Praha 1,2,4,5,8,9 Kurz je koncipován jako přípravný kurz na zkoušku před autorizovanou osobou. Pro vydání živnostenského oprávně lze použít soubor tří osvědčení o profesní kvalifikaci, s tímto souborem se lze též přihlásit na učiliště společného stravování k závěrečným zkouškám. ...
Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů 2024-04-15 Praha 1,2,4,5,8,9 Kurz je koncipován jako přípravný kurz na zkoušku před autorizovanou osobou. Pro vydání živnostenského oprávně lze použít soubor tří osvědčení o profesní kvalifikaci, s tímto souborem se lze též přihlásit na učiliště společného stravování k závěrečným zkouškám. ...
Kuchař/kuchařka studené kuchyně 2024-05-13 Praha 1,2,4,5,8,9 Kurz je koncipován jako přípravný kurz na zkoušku před autorizovanou osobou. Pro vydání živnostenského oprávně lze použít soubor tří osvědčení o profesní kvalifikaci, s tímto souborem se lze též přihlásit na učiliště společného stravování k závěrečným zkouškám. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů 2024-04-02 Praha 1,2,4,5,8,9 Kurz je koncipován jako příprava ke zkoušce před autorizovanou osobou, která je součástí kurzu. Výstupní doklad [Osvědčení] lze použít v rámci povinného souboru tří profesních kvalifikací k vydání živnostenského oprávně. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Fakturace, daňové a účetní doklady v roce 2024 2024-06-04 Praha Po absolvování semináře budete vědět, jak mají správně vypadat doklady dle dotčených zákonů platných v ČR. * Občanský zákoník a jeho dopad do náležitostí dokladů, splatnost dokladů. Zákon o ochraně spotřebitele a živnostenský zákon – náležitosti dokladů dle těchto zákonů. Zákon o účetnictví: • povinné náležitosti účetních dokladů, • srozumitelnost účetních dokladů a opravy účetních dokladů v návaznosti na legislativu v rámci zákona o DPH, • ...
Fakturace, daňové a účetní doklady v roce 2024 2024-06-04 online Po absolvování semináře budete vědět, jak mají správně vypadat doklady dle dotčených zákonů platných v ČR. * Občanský zákoník a jeho dopad do náležitostí dokladů, splatnost dokladů. Zákon o ochraně spotřebitele a živnostenský zákon – náležitosti dokladů dle těchto zákonů. Zákon o účetnictví: • povinné náležitosti účetních dokladů, • srozumitelnost účetních dokladů a opravy účetních dokladů v návaznosti na legislativu v rámci zákona o DPH, • ...
Kryptoměny – účetní a daňový pohled aktuálně a pro rok 2024 2024-06-10 Praha Cílem semináře je komplexní rozbor problematiky účtování a zdaňování operací s kryptoměnami dle aktuálně platné legislativy pro podnikatele (nikoliv pro banky a finanční instituce). V průběhu semináře budou účastníci seznámeni s konkrétními aspekty a praktickými dopady jednotlivých operací, a to z pohledu právnických i fyzických osob. * • legislativní rámec, nutná živnostenská oprávně, • MF – sdělení k účtování a vykazování digitálních měn, • historie bit ...
Kryptoměny – účetní a daňový pohled aktuálně a pro rok 2024 2024-06-10 online Cílem semináře je komplexní rozbor problematiky účtování a zdaňování operací s kryptoměnami dle aktuálně platné legislativy pro podnikatele (nikoliv pro banky a finanční instituce). V průběhu semináře budou účastníci seznámeni s konkrétními aspekty a praktickými dopady jednotlivých operací, a to z pohledu právnických i fyzických osob. * • legislativní rámec, nutná živnostenská oprávně, • MF – sdělení k účtování a vykazování digitálních měn, • historie bit ...
Cukrář [úplná kvalifikace] 2024-04-02 Praha 1,2,4,5,8,9 Výroba zákusků a dortů + Výroba jemného pečiva + Výroba restauračních moučníků - Jedná se o řízenou přípravu ke zkouškám profesní kvalifikace v souladu s hodnotícími standardy NSK. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví, daně a mzdy pro praxi - rekvalifikační kurz 2024-04-02 Praha 2 Aktuální akce Právě  probíhá akce NIŽŠÍ CENA O 20% .   Objednejte si kurz co nejdříve a akce se bude vztahovat i na Vás.  Původní cena kurzu: 21 200 Kč. Nová cena : 17 000 Kč. Ušetříte: 4 200 Kč.  Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13597/2021-2 . Rekvalifikace: Účetnictví (v rozsahu 120 hodin). Cíle kurzu: Kurz Účetnictví, daně a mzdy pro praxi je ideální přípravou pro práci v oboru ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví a daňová evidence (s využitím výpočetní techniky) - rekvalifikační kurz dálkově 2024-04-02 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14612/2021-3 . Rekvalifikace: Účetnictví a daňová evidence (s využitím výpočetní techniky) (v rozsahu 170 hodin teoretické výuky, z toho 51 prezenční formou a 119 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: V kurzu Účetnictví a daňová evidence (s využitím výpočetní techniky) se naučíte to, co potřebujete znát pro práci v oboru účetnictví. Budete účtovat – od jednoduchých až p ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví, daně, daňová evidence a mzdy s praxí na PC - rekvalifikační kurz 2024-04-02 Praha 2 Aktuální akce Právě  probíhá akce NIŽŠÍ CENA O 20% .   Objednejte si kurz co nejdříve a akce se bude vztahovat i na Vás.  Původní cena kurzu: 26 250 Kč. Nová cena : 21 000 Kč. Ušetříte: 5 250 Kč.  Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13597/2021-2 . Rekvalifikace: Účetnictví a daňová evidence (s využitím výpočetní techniky; v rozsahu 170 hodin). Cíle kurzu: V kurzu Účetnictví, daně a daň ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví - rekvalifikační kurz dálkově 2024-04-02 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14612/2021-3 . Rekvalifikace: Účetnictví (v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 36 prezenční formou a 84 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: Kurz Účetnictví připraví pro práci v oboru účetnictví. Naučíte se v něm účetnictví od úplných základů až po složité účetní operace. Porozumíte daňové soustavě ČR. Na konci výuky budete umět samostatně účtovat, zpracovat úč ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví a daňová evidence - rekvalifikační kurz dálkově 2024-04-02 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-22545/2021-2 . Rekvalifikace: Účetnictví a daňová evidence (v rozsahu 130 hodin teoretické výuky, z toho 39 prezenční formou a 91 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: V kurzu Účetnictví a daňová evidence se naučíte zpracovávat účetnictví a vést daňovou evidenci. Také Vás seznámíme se základy daní. Probranou látku si procvičíte na příkladech z praxe. Popis: Komu j ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví, daně a daňová evidence - rekvalifikační kurz 2024-04-02 Praha 2 Aktuální akce Právě  probíhá akce NIŽŠÍ CENA O 20% .   Objednejte kurz co nejdříve a akce se bude vztahovat i na Vás.  Původní cena kurzu: 23 750 Kč. Nová cena : 19 000 Kč. Ušetříte: 4 750 Kč.  Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13597/2021-2 . Rekvalifikace: Účetnictví a daňová evidence (v rozsahu 130 hodin). Cíle kurzu: V kurzu Účetnictví, daně a daňová evidence se naučíte zpracováv ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Daňový specialista - rekvalifikační kurz 2024-04-10 Praha 2 Aktuální akce Právě  probíhá akce NIŽŠÍ CENA O 20% .   Objednejte kurz co nejdříve a akce se bude vztahovat i na Vás.  Původní cena kurzu: 25 000 Kč. Nová cena : 20 000 Kč. Ušetříte: 5 000 Kč.  Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-22510/2022-2 . Rekvalifikace: Daňový specialista (v rozsahu 120 hodin). Cíle kurzu: V kurzu Daňový specialista se naučíte orientovat v daňových předpisech ČR ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-15 Ostrava-Vítkovice Baví Vás práce s dětmi? Kurz je určen všem, kteří chtějí pečovat o děti, ale nemají potřebné znalosti a dovednosti, nebo také těm, kteří již pracují jako chůvy, ale nemají požadované osvědčení. Po absolvování kurzu získáte certifikát, na jehož základě můžete žádat o živnostenské oprávně. Součástí kurzu je také praxe v předškolních zařízeních, kterou Vám zařídíme, a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-15 Frýdek-Místek Baví Vás práce s dětmi? Kurz je určen všem, kteří chtějí pečovat o děti, ale nemají potřebné znalosti a dovednosti, nebo také těm, kteří již pracují jako chůvy, ale nemají požadované osvědčení. Po absolvování kurzu získáte certifikát, na jehož základě můžete žádat o živnostenské oprávně. Součástí kurzu je také praxe v předškolních zařízeních, kterou Vám zařídíme, a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky Karviná, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-15 Karviná Baví Vás práce s dětmi? Kurz je určen všem, kteří chtějí pečovat o děti, ale nemají potřebné znalosti a dovednosti, nebo také těm, kteří již pracují jako chůvy, ale nemají požadované osvědčení. Po absolvování kurzu získáte certifikát, na jehož základě můžete žádat o živnostenské oprávně. Součástí kurzu je také praxe v předškolních zařízeních, kterou Vám zařídíme, a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky Opava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-15 Opava Baví Vás práce s dětmi? Kurz je určen všem, kteří chtějí pečovat o děti, ale nemají potřebné znalosti a dovednosti, nebo také těm, kteří již pracují jako chůvy, ale nemají požadované osvědčení. Po absolvování kurzu získáte certifikát, na jehož základě můžete žádat o živnostenské oprávně. Součástí kurzu je také praxe v předškolních zařízeních, kterou Vám zařídíme, a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Rekvalifikační kurz - kadeřník Duben 2024 Turnov Nabízíme akreditované rekvalifikační kurzy obor kadeřník. Na kurzu se naučíte veškeré kadeřnické dovednosti a budete plně schopni obstát v kadeřnické profesi. Naučíte se veškeré techniky stříhání, technologii barvení, baleáž, ombré, melírování, trvalé a vodové ondulace...... Část kurzu je také věnována večerním a svatebním účesům. Čas věnovaný jednotlivým úkonům záleží na každém jedinci, protože zvládnutí jednotlivých prací je velmi individuální. Máme k dispozici rozsáhlou skupinu modelů. Můžete ... Akreditovaný kurz nebo seminář. [Termín kurzu bude upřesněn]
MASÉR pro sportovní a rekondiční masáže mimo oblast zdravotnictví - rekvalifikační kurz Duben 2024 Třebíč Pro ty z Vás, kteří chcete pracovat jako regenerační masér a uplatnit se tak v širokém okruhu regeneračních zařízení, saun, fitnesů, solárií, sportovních klubů, sportovních areálů a také jako živnostník. Absolvent získává celostátně platné osvědčení o rekvalifikaci pro pracovní činnost v oboru „Masér pro sportovní a rekondiční masáže“, Toto osvědčení je akreditováno u MŠMT ČR pod číslem jednacím: 055 - 2009–50-R a splňuje všechny požadavky živnostenského zákona pro následné vydání „Živnostenskéh ... Akreditovaný kurz nebo seminář. [Termín kurzu bude upřesněn]
Pokladna v roce 2024 2024-04-15 online Akreditace: MV - AK - PV-44 - 2017; Pokladna ...
Pokladna v roce 2024 2024-04-15 Praha Akreditace: MV - AK - PV-44 - 2017; Pokladna ...
Účetnictví, daně a mzdy pro praxi - rekvalifikační kurz 2024-05-02 Praha 2 Aktuální akce Právě  probíhá akce NIŽŠÍ CENA O 20% .   Objednejte si kurz co nejdříve a akce se bude vztahovat i na Vás.  Původní cena kurzu: 21 200 Kč. Nová cena : 17 000 Kč. Ušetříte: 4 200 Kč.  Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13597/2021-2 . Rekvalifikace: Účetnictví (v rozsahu 120 hodin). Cíle kurzu: Kurz Účetnictví, daně a mzdy pro praxi je ideální přípravou pro práci v oboru ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví a daňová evidence (s využitím výpočetní techniky) - rekvalifikační kurz dálkově 2024-05-02 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14612/2021-3 . Rekvalifikace: Účetnictví a daňová evidence (s využitím výpočetní techniky) (v rozsahu 170 hodin teoretické výuky, z toho 51 prezenční formou a 119 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: V kurzu Účetnictví a daňová evidence (s využitím výpočetní techniky) se naučíte to, co potřebujete znát pro práci v oboru účetnictví. Budete účtovat – od jednoduchých až p ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví, daně, daňová evidence a mzdy s praxí na PC - rekvalifikační kurz 2024-05-02 Praha 2 Aktuální akce Právě  probíhá akce NIŽŠÍ CENA O 20% .   Objednejte si kurz co nejdříve a akce se bude vztahovat i na Vás.  Původní cena kurzu: 26 250 Kč. Nová cena : 21 000 Kč. Ušetříte: 5 250 Kč.  Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13597/2021-2 . Rekvalifikace: Účetnictví a daňová evidence (s využitím výpočetní techniky; v rozsahu 170 hodin). Cíle kurzu: V kurzu Účetnictví, daně a daň ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví - rekvalifikační kurz dálkově 2024-05-02 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14612/2021-3 . Rekvalifikace: Účetnictví (v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 36 prezenční formou a 84 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: Kurz Účetnictví připraví pro práci v oboru účetnictví. Naučíte se v něm účetnictví od úplných základů až po složité účetní operace. Porozumíte daňové soustavě ČR. Na konci výuky budete umět samostatně účtovat, zpracovat úč ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví a daňová evidence - rekvalifikační kurz dálkově 2024-05-02 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-22545/2021-2 . Rekvalifikace: Účetnictví a daňová evidence (v rozsahu 130 hodin teoretické výuky, z toho 39 prezenční formou a 91 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: V kurzu Účetnictví a daňová evidence se naučíte zpracovávat účetnictví a vést daňovou evidenci. Také Vás seznámíme se základy daní. Probranou látku si procvičíte na příkladech z praxe. Popis: Komu j ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví, daně a daňová evidence - rekvalifikační kurz 2024-05-02 Praha 2 Aktuální akce Právě  probíhá akce NIŽŠÍ CENA O 20% .   Objednejte kurz co nejdříve a akce se bude vztahovat i na Vás.  Původní cena kurzu: 23 750 Kč. Nová cena : 19 000 Kč. Ušetříte: 4 750 Kč.  Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13597/2021-2 . Rekvalifikace: Účetnictví a daňová evidence (v rozsahu 130 hodin). Cíle kurzu: V kurzu Účetnictví, daně a daňová evidence se naučíte zpracováv ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-05-14 Ostrava-Vítkovice Baví Vás práce s dětmi? Kurz je určen všem, kteří chtějí pečovat o děti, ale nemají potřebné znalosti a dovednosti, nebo také těm, kteří již pracují jako chůvy, ale nemají požadované osvědčení. Po absolvování kurzu získáte certifikát, na jehož základě můžete žádat o živnostenské oprávně. Součástí kurzu je také praxe v předškolních zařízeních, kterou Vám zařídíme, a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-05-14 Frýdek-Místek Baví Vás práce s dětmi? Kurz je určen všem, kteří chtějí pečovat o děti, ale nemají potřebné znalosti a dovednosti, nebo také těm, kteří již pracují jako chůvy, ale nemají požadované osvědčení. Po absolvování kurzu získáte certifikát, na jehož základě můžete žádat o živnostenské oprávně. Součástí kurzu je také praxe v předškolních zařízeních, kterou Vám zařídíme, a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky Karviná, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-05-14 Karviná Baví Vás práce s dětmi? Kurz je určen všem, kteří chtějí pečovat o děti, ale nemají potřebné znalosti a dovednosti, nebo také těm, kteří již pracují jako chůvy, ale nemají požadované osvědčení. Po absolvování kurzu získáte certifikát, na jehož základě můžete žádat o živnostenské oprávně. Součástí kurzu je také praxe v předškolních zařízeních, kterou Vám zařídíme, a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky Opava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-05-14 Opava Baví Vás práce s dětmi? Kurz je určen všem, kteří chtějí pečovat o děti, ale nemají potřebné znalosti a dovednosti, nebo také těm, kteří již pracují jako chůvy, ale nemají požadované osvědčení. Po absolvování kurzu získáte certifikát, na jehož základě můžete žádat o živnostenské oprávně. Součástí kurzu je také praxe v předškolních zařízeních, kterou Vám zařídíme, a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Rekvalifikační kurz - kadeřník Květen 2024 Turnov Nabízíme akreditované rekvalifikační kurzy obor kadeřník. Na kurzu se naučíte veškeré kadeřnické dovednosti a budete plně schopni obstát v kadeřnické profesi. Naučíte se veškeré techniky stříhání, technologii barvení, baleáž, ombré, melírování, trvalé a vodové ondulace...... Část kurzu je také věnována večerním a svatebním účesům. Čas věnovaný jednotlivým úkonům záleží na každém jedinci, protože zvládnutí jednotlivých prací je velmi individuální. Máme k dispozici rozsáhlou skupinu modelů. Můžete ... Akreditovaný kurz nebo seminář. [Termín kurzu bude upřesněn]
MASÉR pro sportovní a rekondiční masáže mimo oblast zdravotnictví - rekvalifikační kurz Květen 2024 Třebíč Pro ty z Vás, kteří chcete pracovat jako regenerační masér a uplatnit se tak v širokém okruhu regeneračních zařízení, saun, fitnesů, solárií, sportovních klubů, sportovních areálů a také jako živnostník. Absolvent získává celostátně platné osvědčení o rekvalifikaci pro pracovní činnost v oboru „Masér pro sportovní a rekondiční masáže“, Toto osvědčení je akreditováno u MŠMT ČR pod číslem jednacím: 055 - 2009–50-R a splňuje všechny požadavky živnostenského zákona pro následné vydání „Živnostenskéh ... Akreditovaný kurz nebo seminář. [Termín kurzu bude upřesněn]
Účetnictví, daně a mzdy pro praxi - rekvalifikační kurz 2024-06-03 Praha 2 Aktuální akce Právě  probíhá akce NIŽŠÍ CENA O 20% .   Objednejte si kurz co nejdříve a akce se bude vztahovat i na Vás.  Původní cena kurzu: 21 200 Kč. Nová cena : 17 000 Kč. Ušetříte: 4 200 Kč.  Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13597/2021-2 . Rekvalifikace: Účetnictví (v rozsahu 120 hodin). Cíle kurzu: Kurz Účetnictví, daně a mzdy pro praxi je ideální přípravou pro práci v oboru ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví - rekvalifikační kurz dálkově 2024-06-03 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14612/2021-3 . Rekvalifikace: Účetnictví (v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 36 prezenční formou a 84 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: Kurz Účetnictví připraví pro práci v oboru účetnictví. Naučíte se v něm účetnictví od úplných základů až po složité účetní operace. Porozumíte daňové soustavě ČR. Na konci výuky budete umět samostatně účtovat, zpracovat úč ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví a daňová evidence - rekvalifikační kurz dálkově 2024-06-03 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-22545/2021-2 . Rekvalifikace: Účetnictví a daňová evidence (v rozsahu 130 hodin teoretické výuky, z toho 39 prezenční formou a 91 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: V kurzu Účetnictví a daňová evidence se naučíte zpracovávat účetnictví a vést daňovou evidenci. Také Vás seznámíme se základy daní. Probranou látku si procvičíte na příkladech z praxe. Popis: Komu j ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví a daňová evidence (s využitím výpočetní techniky) - rekvalifikační kurz dálkově 2024-06-03 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14612/2021-3 . Rekvalifikace: Účetnictví a daňová evidence (s využitím výpočetní techniky) (v rozsahu 170 hodin teoretické výuky, z toho 51 prezenční formou a 119 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: V kurzu Účetnictví a daňová evidence (s využitím výpočetní techniky) se naučíte to, co potřebujete znát pro práci v oboru účetnictví. Budete účtovat – od jednoduchých až p ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví, daně a daňová evidence - rekvalifikační kurz 2024-06-03 Praha 2 Aktuální akce Právě  probíhá akce NIŽŠÍ CENA O 20% .   Objednejte kurz co nejdříve a akce se bude vztahovat i na Vás.  Původní cena kurzu: 23 750 Kč. Nová cena : 19 000 Kč. Ušetříte: 4 750 Kč.  Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13597/2021-2 . Rekvalifikace: Účetnictví a daňová evidence (v rozsahu 130 hodin). Cíle kurzu: V kurzu Účetnictví, daně a daňová evidence se naučíte zpracováv ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Účetnictví, daně, daňová evidence a mzdy s praxí na PC - rekvalifikační kurz 2024-06-03 Praha 2 Aktuální akce Právě  probíhá akce NIŽŠÍ CENA O 20% .   Objednejte si kurz co nejdříve a akce se bude vztahovat i na Vás.  Původní cena kurzu: 26 250 Kč. Nová cena : 21 000 Kč. Ušetříte: 5 250 Kč.  Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13597/2021-2 . Rekvalifikace: Účetnictví a daňová evidence (s využitím výpočetní techniky; v rozsahu 170 hodin). Cíle kurzu: V kurzu Účetnictví, daně a daň ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Rekvalifikační kurz - kadeřník Červen 2024 Turnov Nabízíme akreditované rekvalifikační kurzy obor kadeřník. Na kurzu se naučíte veškeré kadeřnické dovednosti a budete plně schopni obstát v kadeřnické profesi. Naučíte se veškeré techniky stříhání, technologii barvení, baleáž, ombré, melírování, trvalé a vodové ondulace...... Část kurzu je také věnována večerním a svatebním účesům. Čas věnovaný jednotlivým úkonům záleží na každém jedinci, protože zvládnutí jednotlivých prací je velmi individuální. Máme k dispozici rozsáhlou skupinu modelů. Můžete ... Akreditovaný kurz nebo seminář. [Termín kurzu bude upřesněn]
MASÉR pro sportovní a rekondiční masáže mimo oblast zdravotnictví - rekvalifikační kurz Červen 2024 Třebíč Pro ty z Vás, kteří chcete pracovat jako regenerační masér a uplatnit se tak v širokém okruhu regeneračních zařízení, saun, fitnesů, solárií, sportovních klubů, sportovních areálů a také jako živnostník. Absolvent získává celostátně platné osvědčení o rekvalifikaci pro pracovní činnost v oboru „Masér pro sportovní a rekondiční masáže“, Toto osvědčení je akreditováno u MŠMT ČR pod číslem jednacím: 055 - 2009–50-R a splňuje všechny požadavky živnostenského zákona pro následné vydání „Živnostenskéh ... Akreditovaný kurz nebo seminář. [Termín kurzu bude upřesněn]
Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-07-10 Ostrava-Vítkovice Baví Vás práce s dětmi? Kurz je určen všem, kteří chtějí pečovat o děti, ale nemají potřebné znalosti a dovednosti, nebo také těm, kteří již pracují jako chůvy, ale nemají požadované osvědčení. Po absolvování kurzu získáte certifikát, na jehož základě můžete žádat o živnostenské oprávně. Součástí kurzu je také praxe v předškolních zařízeních, kterou Vám zařídíme, a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-07-10 Frýdek-Místek Baví Vás práce s dětmi? Kurz je určen všem, kteří chtějí pečovat o děti, ale nemají potřebné znalosti a dovednosti, nebo také těm, kteří již pracují jako chůvy, ale nemají požadované osvědčení. Po absolvování kurzu získáte certifikát, na jehož základě můžete žádat o živnostenské oprávně. Součástí kurzu je také praxe v předškolních zařízeních, kterou Vám zařídíme, a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky Karviná, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-07-10 Karviná Baví Vás práce s dětmi? Kurz je určen všem, kteří chtějí pečovat o děti, ale nemají potřebné znalosti a dovednosti, nebo také těm, kteří již pracují jako chůvy, ale nemají požadované osvědčení. Po absolvování kurzu získáte certifikát, na jehož základě můžete žádat o živnostenské oprávně. Součástí kurzu je také praxe v předškolních zařízeních, kterou Vám zařídíme, a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky Opava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-07-10 Opava Baví Vás práce s dětmi? Kurz je určen všem, kteří chtějí pečovat o děti, ale nemají potřebné znalosti a dovednosti, nebo také těm, kteří již pracují jako chůvy, ale nemají požadované osvědčení. Po absolvování kurzu získáte certifikát, na jehož základě můžete žádat o živnostenské oprávně. Součástí kurzu je také praxe v předškolních zařízeních, kterou Vám zařídíme, a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zobrazeno celkem: 51 rekvalifikačních kurzů, školení a/nebo seminářů pro: Živnostenské oprávnění

   [0]    [1] Další strana >>


Hledejte po jednotlivých klíčových slovech: Živnostenské | oprávnění
Nenašli jste kurz? Vložte svoji poptávku kurzu/školení

 
' Živnostenské oprávnění ' hledat v | Celá ČR | Praha | Středočeský kraj | Jihočeský kraj | Plzeňský kraj | Karlovarský kraj | Ústecký kraj | Liberecký kraj | Královohradecký kraj | Pardubický kraj | Vysočina kraj | Jihomoravský kraj | Olomoucký kraj | Moravskoslezský kraj | Zlínský kraj | SLOVENSKO | MIMO ČR/SK | eLearning | ČR -- místo bude upřesněno --

Živnostenské oprávnění na Hostinskou činnost v privátním módu, pro jednoho klienta. Primárním cílem tohoto programu je mimo jiné úspora času, energie a budoucích financí. Přidáme také rady a tipy, jež jinde nezískáte a které Vám podnikatelský život v mnohém usnadní. S námi minimalizujete náklady a maximalizujete svůj zisk. Vložené kurzovné Vám výrazně zhodnotíme, vnímejte ho jako zajištěnou investici bez rizika. Po tomto kurzu ihned zahájíte podnikání se svým Živnostenským oprávněním na Hostinskou činnost.


Termín kurzu od: 2021-10-22 ( do: 2021-10-22)

Hod: od 10:00 do 17:00

Barový institut
Praha
Praha, Praha
18100
Czech Republic



Tento kurz není rekvalifikační
Hledat rekvalifikční kurzy: Živnostenské oprávnění


Cena bez DPH:49.546 Kč/kurz

Cena včetně DPH:59.950 Kč/kurz

22. 10. 2021 # od 10:00 do 17:00 hod.
* cena včetně DPH: 59 950 Kč

Jedná se o živnost řemeslnou [příloha č. 1, nařízení vlády č. 278/2008 Sb.], a získání je podmíněno vzděláním v oboru. Tento soukromý kurz je zakončen státní zkouškou dle NSK a předáním Osvědčení o úplné Profesní kvalifikaci. Toto Osvědčení, které od nás získáte nahrazuje výuční list, rekvalifikační kurz a praxi!
* Zkouška: probíhá před autorizovanou osobou s autorizací pro příslušnou profesní kvalifikaci. Uchazeč, který úspěšně zvládne zkoušku získává Osvědčení o Profesní kvalifikaci, které je podmínkou pro získání Živnostenského listu na Hostinskou činnost. Celý systém je garantován Národním ústavem odborného vzdělávání ve spolupráci s resortními ministerstvy.
*Kurzovné: vložená částka je smysluplná investice do svého vzdělání, která se v horizontu času mnohonásobně zhodnotí a navíc Vám okamžitě začne vydělávat. V ceně kurzovného je vždy zahrnuto vše, včetně studijních materiálů a podkladů ke kurzu a výuce, externích konzultací během přípravy, práce lektora[ů], spotřeby surovin, režijních nákladů, občerstvení v průběhu kurzu, práce autorizované osoby, státní zkoušky a výše uvedeného státního osvědčení.
*Bonus: a aby toho nebylo málo, probereme také kompletní legislativu a pomůžeme s orientací na trhu. Podnikání tak bude výrazně snazší se správně nastavenými parametry v návaznosti na úsporu financí a budoucí profitabilitu provozu s pevnou pozicí na trhu.

 
 
objednat

Další termíny kurzu:


Nezávazná přihláška # dotaz ke kurzu : Živnostenské oprávnění

Kurz   Živnostenské oprávnění  
Termín   Od:2021-10-22  
Začátek   od 10:00 do 17:00  
Školící středisko (učebna)   Praha  
Adresa   Praha
18100 Praha  
Poznámka k termínu   22. 10. 2021 # od 10:00 do 17:00 hod.
* cena včetně DPH: 59 950 Kč  
Poznámka ke kurzu   Jedná se o živnost řemeslnou [příloha č. 1, nařízení vlády č. 278/2008 Sb.], a získání je podmíněno vzděláním v oboru. Tento soukromý kurz je zakončen státní zkouškou dle NSK a předáním Osvědčení o úplné Profesní kvalifikaci. Toto Osvědčení, které od nás získáte nahrazuje výuční list, rekvalifikační kurz a praxi!
* Zkouška: probíhá před autorizovanou osobou s autorizací pro příslušnou profesní kvalifikaci. Uchazeč, který úspěšně zvládne zkoušku získává Osvědčení o Profesní kvalifikaci, které je podmínkou pro získání Živnostenského listu na Hostinskou činnost. Celý systém je garantován Národním ústavem odborného vzdělávání ve spolupráci s resortními ministerstvy.
*Kurzovné: vložená částka je smysluplná investice do svého vzdělání, která se v horizontu času mnohonásobně zhodnotí a navíc Vám okamžitě začne vydělávat. V ceně kurzovného je vždy zahrnuto vše, včetně studijních materiálů a podkladů ke kurzu a výuce, externích konzultací během přípravy, práce lektora[ů], spotřeby surovin, režijních nákladů, občerstvení v průběhu kurzu, práce autorizované osoby, státní zkoušky a výše uvedeného státního osvědčení.
*Bonus: a aby toho nebylo málo, probereme také kompletní legislativu a pomůžeme s orientací na trhu. Podnikání tak bude výrazně snazší se správně nastavenými parametry v návaznosti na úsporu financí a budoucí profitabilitu provozu s pevnou pozicí na trhu.  
Kurz pořádá firma (škola)   Barový institut
25081 Nehvizdy, Na Vodoteči 376  
Obchodní podmínky účasti na kurzu   Kurzovné se hradí přes on line platební bránu

Objednavatel se zavazuje, že v případě nedokončení kurzu nebude požadovat vrácení školného.   

obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info
Po kliknutí na tlačítko "Odeslat" bude přijat váš požadavek. Server REKVALIFIKAČNÍ INFO zprostředkovává objednávky kurzů a kontakt na pořadatele rekvalifikačních kurzů, školení a studia

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Kurzy a akce

kurzy rekvalifikace
2022-05-11 


^

Summit Academy RAZU sport kurzy - Pustevny

kurzy rekvalifikace
2022-02-09 


^

kurz freedivingu

kurz rekvalifikace
2022-02-04 


^

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info