REKVALIFIKACNI-KURZY.info

PERSONALISTIKA GDPR rekvalifikační kurzy, školení a semináře personalistika gdpr

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

PERSONALISTIKA GDPR


Nalezeno celkem : 16 kurzů

Strana | 1 |


Název kurzu Termín kurzu Místo konání
GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) Duben 2018 online Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního ev ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR – ochrana osobních údajů – pro školy a školská zařízení 2018-05-11 Praha Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), z větší části nahradí současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních ...
GDPR - Příležitost ke zvýšení efektivity HR procesů 2018-05-11 Praha 8 GDPR (General Data Protecti ...
Ochrana osobních údajů - GDPR 2018-05-14 Praha 1 V rámci tohoto semináře budou posluchači seznámeni s důležitými změnami, které přináší Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů. Kurz účastníkům pomůže ...
Revoluce v ochraně osobních údajů aneb adaptace GDPR v podmínkách České republiky - jak jsme na tom? 2018-05-15 Praha Odborný program semináře: * Základní podmínky a postupy pro zpracování osobních údajů dle GDPR; * Nový zákon o zpracování osobních ...
GDPR v praxi a institut Pověřence ochrany osobních údajů # pro malé a střední firmy Květen 2018 Praha 1 Jak pracuje personalista s GDPR, uvedení praxe přímo v programu GDPR, osobní údaje, institut Pověřence ochrany osobních údajů ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Pracovněprávní vztahy – osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů a GDPR, vedení osobního spisu po 25. 5. 2018 2018-05-18 Praha Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat ...
GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM 2018-05-21 Brno » Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. » GDPR a ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
GDPR v personální a mzdové oblasti, archivace a skartace dat 2018-05-23 Pardubice Ochrana  osobních údajů 2018 : právní předpisy, co je osobní údaj a jeho rozlišení , zpracování osobních údajů, jejich úschova, archivace a výmaz ...
GDPR–nařízení evropského parlamentu a rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů 2018-05-24 Praha 2 Pro všechny úrovně. Určeno pro Interní auditory a další vedoucí pracovníky v organizacích veřejné správy a veřejn ...
GDPR-ochrana osobních údajů ve školství 2018-05-31 Praha Číslo akreditovaného kurzu: neakreditováno GDPR ochrana osobních údajů ve školství - porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101/2000 Sb.) a ...
GDPR v praxi a institut Pověřence ochrany osobních údajů # pro malé a střední firmy Červen 2018 Praha 1 Jak pracuje personalista s GDPR, uvedení praxe přímo v programu GDPR, osobní údaje, institut Pověřence ochrany osobních údajů ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR v praxi pro personalisty !PŘESUN Z 3.5.! 2018-06-20 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-760 - 2017, název akreditace GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: ...
GDPR v praxi a institut Pověřence ochrany osobních údajů # pro malé a střední firmy Červenec 2018 Praha 1 Jak pracuje personalista s GDPR, uvedení praxe přímo v programu GDPR, osobní údaje, institut Pověřence ochrany osobních údajů ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR pro HR – první praktické zkušenosti 2018-09-11 Praha Seminář vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty v oblasti HR a jaký dopad má do každodenní praxe personalisty. Na základě praktických zku ...
Pracovněprávní vztahy – osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů a GDPR, vedení osobního spisu po 25. 5. 2018 2018-09-26 Praha Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat ...

Nalezeno celkem : 16 kurzů

Strana | 1 |


Zobrazeno celkem: 16 rekvalifikačních kurzů a/nebo školení, seminářů


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Za co vděčíme lužním lesům

vysoká rekvalifikace Všechno v přírodě je v citlivé rovnováze a má svůj smysl. Platí to i pro lužní lesy i když by se kvůli podmáčenému prostředí mohly zdát nepotřebné a zbytečné. Opak je pravdou.Jak se pozná lužní les Je to les s charakteristickým podmáčením které vzniká
2017-03-03 


[?]

Kurzy Pardubice

kurzy rekvalifikace
2018-03-11 


[?]

Kurzy Brno

kurzy rekvalifikace
2017-12-09 


[?]

Payot Krása je hlavním cílem

vzdělání rekvalifikace Kosmetika Payot je po desetiletí dychtivě vyhledávána všemi lidmi kteří touží po dokonalé pokožce. Zakladatelka značky lékařka Nadia Payot jakožto vizionářka ve světě krásy o několik  generací předběhla svou dobu a již ve 20. letech minulého století
2017-03-02 


[?]

Skoleni-Kurzy.EU KURZ Obsluha CNC Obrabecich Stroju

kurz rekvalifikace
2018-03-23 


[?]

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2018 | Kontakt | | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info