REKVALIFIKACNI-KURZY.info

PERSONALISTIKA GDPR rekvalifikační kurzy, školení a semináře personalistika gdpr

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

PERSONALISTIKA GDPR


Nalezeno celkem : 20 kurzů

Strana | 1 |


Název kurzu Termín kurzu Místo konání
GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) Červenec 2018 online Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního ev ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Srpen 2018 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR – ochrana osobních údajů – pro školy a školská zařízení 2018-08-31 Praha Od 25. 5. 2018 je přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), z větší části nahrazuje zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Na ...
GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM 2018-09-10 Brno   Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
GDPR pro HR – první praktické zkušenosti 2018-09-11 Praha Seminář vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty v oblasti HR a jaký dopad má do každodenní praxe personalisty. Na základě praktických zku ...
GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM 2018-09-12 Olomouc   Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Září 2018 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM 2018-09-17 Zlín, Hotel Moskva, náměstí Pr   Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR 2018-09-25 Praha Seminář se zaměří zejména na následující okruhy: * 1. Úvod do problematiky nakládání s osobními údaji zaměstnanců - zhodnocení p ...
Pracovněprávní vztahy – osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů a GDPR, vedení osobního spisu po 25. 5. 2018 2018-09-26 Praha Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat ...
GDPR – ochrana osobních údajů a GDPR – nové poznatky z praxe, chyby a omyly 2018-09-26 Pardubice Seminář poskytne účastníkům základní orientaci v problematice ochrany osobních údajů a přehled o povinnostech při zpracování osobních údajů podle nové úp ...
GDPR se zaměřením na problematiku pověřence pro ochranu osobních údajů 2018-10-08 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: ...
Adaptace GDPR a zákon o zpracování osobních údajů - pokračování adaptace 2018-10-11 Praha Odborný program semináře: * Základní podmínky a postupy správce/zpracovatele pro zpracování osobních údajů dle GDPR – realizace zásady odpo ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Říjen 2018 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM 2018-10-24 Zábřeh   Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
GDPR – OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ – PRVNÍ ZKUŠENOSTI Z PRAXE 2018-10-24 Olomouc Školení je určeno pro všechny osoby, kteří pracují s osobními údaji, pověřence ochrany osobních údajů, jednatele, zástupce správce, osoby zodpovědné za dod ...
Poskytování informací podle zákona o svobodném přístupu k informacím a GDPR - jak poskytovat osobní údaje veřejnosti a subjektům údajů a neporušit právo? 2018-11-01 Praha Program semináře: * Aktuální soudní a jiné odborné výklady k šíři okruhu povinných subjektů (např. obchodní korporace ovládané státem nebo úz ...
Adaptace GDPR a zákon o zpracování osobních údajů - pokračování adaptace 2018-11-13 Praha Odborný program semináře: * Základní podmínky a postupy správce/zpracovatele pro zpracování osobních údajů dle GDPR – realizace zásady odpo ...
Pracovněprávní vztahy – osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů a GDPR, vedení osobního spisu po 25. 5. 2018 2018-11-26 Praha Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat ...
Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR 2018-12-13 Praha Seminář se zaměří zejména na následující okruhy: * 1. Úvod do problematiky nakládání s osobními údaji zaměstnanců - zhodnocení p ...

Nalezeno celkem : 20 kurzů

Strana | 1 |


Zobrazeno celkem: 20 rekvalifikačních kurzů a/nebo školení, seminářů


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Za co vděčíme lužním lesům

vysoká rekvalifikace Všechno v přírodě je v citlivé rovnováze a má svůj smysl. Platí to i pro lužní lesy i když by se kvůli podmáčenému prostředí mohly zdát nepotřebné a zbytečné. Opak je pravdou.Jak se pozná lužní les Je to les s charakteristickým podmáčením které vzniká
2017-03-03 


[?]

Kurzy Jihlava

kurzy rekvalifikace
2018-07-03 


[?]

Kurzy v Praze | STOB

kurzy rekvalifikace
2018-07-02 


[?]

Payot Krása je hlavním cílem

vzdělání rekvalifikace Kosmetika Payot je po desetiletí dychtivě vyhledávána všemi lidmi kteří touží po dokonalé pokožce. Zakladatelka značky lékařka Nadia Payot jakožto vizionářka ve světě krásy o několik  generací předběhla svou dobu a již ve 20. letech minulého století
2017-03-02 


[?]

Kurz excelu | Kurzy online zdarma

kurz rekvalifikace
2018-06-16 


[?]

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2018 | Kontakt | | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info