Hledáte nějaké dárky? >> HANDE.cz
Nejsme e-shop, ale můžete se zde inspirovat

REKVALIFIKACNI-KURZY.info

GDPR rekvalifikační kurzy, školení a semináře gdpr

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

GDPR


Nalezeno celkem : 44 kurzů

Strana | 1 | 2 |


Název kurzu Termín kurzu Místo konání
GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) Říjen 2019 online Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního ev ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR ve mzdové a personální činnosti (záznam on-line) Říjen 2019 online Neuvedeno * Ochrana osobních údajů v personální a mzdové problematice 2019: • právní předpisy • co je osobní úda ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Poskytování informací veřejnosti po účinnosti GDPR - vliv GDPR na registr smluv - jak postupovat ve sporných situacích 2019-10-31 Praha Program semináře: * Aktuální soudní výklady k okruhu povinných subjektů (např. obchodní korporace ovládané státem nebo územním samosprávným celkem) ...
Aktivní zapojení interního auditora do implementace požadavků GDPR v organizacích veřejné správy 2019-10-31 Praha 2 Pro všechny úrovně. Určeno pro Interní auditory - DPO - pozice odpovědné za ochranu osobních údajů. Cí ...
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2019-11-04 Praha Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2019-11-04 Brno Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...
Audit GDPR 2019-11-07 Praha 2 Pro všechny úrovně. Určeno pro Interní auditory, auditory kybernetické bezpečnosti, pověřence pro ochranu osobních údajů, co ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2019-11-11 Brno GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
GDPR a nový zákon o zpracování osobních údajů - praktické postupy a příklady 2019-11-12 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: ...
POČÍTAČOVÁ BEZPEČNOST A GDPR - ochrana osobních údajů na síti a v PC 2019-11-13 Praha Určeno pro vedoucí pracovníky z menších i větších firem nebo organizací, kteří chtějí zjistit, jaká nebezpečí mohou potkat jejich zaměstnance a celou firmu ...
Úspěšná implementace GDPR 2019-11-14 Praha 2 Pro všechny úrovně. Určeno pro Interní auditory, auditory kybernetické bezpečnosti, pověřence pro ochranu osobních údajů, co ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Listopad 2019 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2019-11-18 Praha Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2019-11-18 Brno Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...
Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR 2019-11-21 Praha Seminář se zaměří zejména na následující okruhy: * 1. Úvod do problematiky nakládání s osobními údaji zaměstnanců - zhodnocení právní ...
Spisová služba a archivnictví v analogové a elektronické podobě včetně dopadů GDPR do spisové služby a včetně novel 2019-11-21 Praha Odborný program semináře: * Zdrojové právní předpisy v oblasti spisové služby včetně evropských norem * Soukromoprávní a veřejnoprávní pů ...
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ podle obecného nařízení GDPR - poznatky z aplikační praxe 2019-11-22 Praha Určeno pro všechny, kteří přichází do kontaktu s osobními údaji, zejména personalisty, manažery, marketingové specialisty a další. Obsah: Obecné naříz ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2019-11-26 Brno Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018, Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
Co se událo nového na poli GDPR pohledem interního auditu a risk managementu 2019-12-02 Praha 2 Pro všechny úrovně. Určeno pro Seminář je určen pro vedoucí pracovníky, interní auditory, kontrolní pracovníky a risk manaže ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2019-12-02 Praha GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů 2019-12-04 Praha Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat ...
GDPR ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o ochraně osobních údajů) 2019-12-05 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR-ochrana osobních údajů Akreditace: ...
GDPR a nový zákon o zpracování osobních údajů - praktické postupy a příklady 2019-12-05 Praha Osnova semináře: * 1. Úvod do problematiky a aktuální informace z činnosti UOOU, EDPB; judikatura * 2. Odborný program semináře: ...
METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY (aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR) 2019-12-05 Olomouc   * Aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě. * Metody a postupy sociální práce na obcíc ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
GDPR a nový zákon o zpracování osobních údajů - praktické postupy a příklady 2019-12-10 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy, PŘESUN Z 24.10. 2019-12-12 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018, Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Prosinec 2019 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2020-01-09 Brno GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2020-01-13 Brno Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2020-01-13 Praha Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2020-01-13 Praha GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2020-01-13 Brno Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2020-01-13 Praha Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Leden 2020 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Vývoj pracovněprávní legislativy pro rok 2020 – změny zákoníku práce a osobní agenda zaměstnanců včetně GDPR 2020-01-16 HAVLÍČKŮV BROD Na semináři se seznámíte s aktuální podobou pracovněprávních předpisů pro rok 2020 a odnesete si informace o úskalích a dopadech směrnice GDPR na osobní ag ...
Zpracování osobních údajů (GDPR, zákon o zpracování osobních údajů) – aktuální otázky, praktická doporučení 2020-01-17 Praha Více jak rok po účinnosti GDPR většina správců a zpracovatelů osobních údajů již úspěšně implementovali GDPR do své praxe. Implementací však compliance pro ...
GDPR pro daňové a účetní pracovníky – zkušenosti z praxe a nový zákon o zpracování osobních údajů 2020-01-27 Praha Na semináři budete seznámeni s problematikou zpracování osobních údajů dle Obecného nařízení (GDPR) a souvisejících zákonů, zejména z pohledu dat v účetníc ...
Jak se připravit na kontrolu Úřadu pro ochranu osobních údajů po zavedení GDPR 2020-02-13 Praha Program semináře: * aktuality k vývoji legislativy a judikatury * novinky od dozorových úřadů pro ochranu osobních údajů * povinn ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2020-02-20 Brno GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2020-02-24 Brno Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...
ISMS dle ISO 27001 za 1 den 2020-02-24 Praha Nový intenzivní jednodenní kurz je určen pro široké spektrum rolí a osob v organizaci (manažery, IT specialisty, pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) ...
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2020-03-09 Brno Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...
Řízení rizik v ISMS dle ISO/IEC 27005 2020-03-09 Praha Riziko je ústředním bodem systému řízení informační bezpečnosti (ISMS) a Risk Management je jeho základním procesem. Tento speciální kurz je v základu o po ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2020-03-09 Praha GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...

Nalezeno celkem : 44 kurzů

Strana | 1 | 2 |


Zobrazeno celkem: 44 rekvalifikačních kurzů a/nebo školení, seminářů


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Institut pro studium literatury o. p. s.

studium rekvalifikace
2019-04-02 


[?]

Kite kurzy - kiteboarding snowkiting landkiting buggykiting

kurzy rekvalifikace
2019-10-15 


[?]

Kite kurzy - kiteboarding snowkiting landkiting buggykiting

kurzy rekvalifikace
2019-10-14 


[?]

Kite kurzy - kiteboarding snowkiting landkiting buggykiting

kurzy rekvalifikace
2019-10-14 


[?]

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2019 | Kontakt | | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info