REKVALIFIKACNI-KURZY.info

EVROPSKE PRAVO rekvalifikační kurzy, školení a semináře evropske pravo

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

EVROPSKE PRAVO


Nalezeno celkem : 41 kurzů

Strana | 1 |


Název kurzu Termín kurzu Místo konání
Ochrana osobních údajů podle Obecného nařízení EU (GDPR) ve veřejné správě 2017-09-25 Praha Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON / GDPR), které z větší části nahradí současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochran ...
Evropský etický kodex pro makléře (CEPI) 2017-09-25 Praha 8 Chcete si rozšířit svoje znalosti v oblasti etiky v podnikání? V tomto přípravném kurzu se dozvíte vše potřebné o Evropském etickém kodexu pro podnikatele ...
DPH při obchodování v rámci EU a s třetími zeměmi aktuálně 2017-09-25 Pardubice Dodání zboží plátcem, do jiných členských států a třetích zemí, včetně konsignačních skladů a pořízení zboží plátcem z jiného členského státu do jiného ...
Nařízení EU č. 910/2014 eIDAS a správa dokumentů v ČR 2017-09-27 Praha Výklad aktuální legislativní úpravy správy dokumentů v souvislosti s implementací nařízení EU eIDAS. Praktické aplikace pro práci s dokumenty. * Nařízení ...
DPH při obchodu mezi členskými státy EU a třetími zeměmi v roce 2018 (on-line kurz) Září 2017 online Na webináři získáte kompletní informace o stavu oblasti DPH při obchodu mezi členskými státy EU a s třetími zeměmi v roce 2018 ... [Termín kurzu bude upřesněn]
DPH při obchodu mezi členskými státy EU a třetími zeměmi v roce 2016 (záznam on-line) Září 2017 online Neuvedeno * • DPH při dodání a pořízení zboží mezi členskými státy, • DPH při dovozu a vývozu, • DPH u služeb mezi č ... [Termín kurzu bude upřesněn]
DPH při obchodu mezi členskými státy EU a třetími zeměmi v roce 2017 (záznam on-line) Září 2017 online Neuvedeno * • definice obchodního majetku, dopravního prostředku (§ 4) definice vnitrounijního ochodu se zbožím a základní ... [Termín kurzu bude upřesněn]
DPH při obchodu mezi členskými státy EU se zaměřením na služby v roce 2017 (záznam on-line) Září 2017 online Neuvedeno * • základní pojmy, základní pravidla poskytování služeb definovaná předpisy o DPH, • poskytování služeb do j ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Problémy s dotacemi a jak na ně, v teorii a praxi 2017-10-06 Praha Máte obavy z porušení podmínek stanovených pro čerpání dotace? Kdo toto porušení řeší – poskytovatel dotace nebo finanční úřad? Získáte ucelenou informaci ...
Základy první pomoci [Dříve Základní norma zdravotnických znalostí] 2017-10-06 Brno Dříve Základní norma zdravotnických znalostí. Ukončeno písemným testem. Obdržíte průkaz o absolvování školení i v angličtině. [ Platnost průkazu 5 let.] Č ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2017-10-09 Praha Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
Evropský etický kodex pro makléře (CEPI) 2017-10-09 Praha 8 Chcete si rozšířit svoje znalosti v oblasti etiky v podnikání? V tomto přípravném kurzu se dozvíte vše potřebné o Evropském etickém kodexu pro podnikatele ...
DPH – příklady dodávek zboží a služeb v rámci EU a do a ze třetích zemí 2017-10-10 Pardubice nový význam osoby neusazené v tuzemsku podle § 4, její význam z ohledem na daňovou povinnost nový význam identifikované osoby v § 6g – 6i, registra ...
DPH – řešení příkladů dodávek zboží a služeb v rámci EU, do a ze třetích zemí, včetně změn v letech 2016/2017 a v souvislosti s novelou celního kodexu 2017-10-12 Praha Na workshopu si prakticky procvičíte znalosti uplatňování DPH. Cílem semináře je praktické procvičení znalostí na osmi zadaných příkladech z oblasti uplatn ...
Zákon o praní špinavých peněz a povinnosti pro realitní kanceláře 2017-10-13 Praha Víte, jaké povinnosti vyplývají pro každou realitní kancelář ze zákona č. 253/2008 Sb., o některých ...
Obchody s EU z pohledu DPH polopatě – pro úplné začátečníky 2017-10-17 Praha Problematiku DPH u obchodů s EU vysvětlí lektorka srozumitelně a za pomoci bohatých grafických náčrtů situací. Výklad pochopí jak neznalec, tak i jinak zku ...
Preferenční obchod Evropské unie 2017-10-18 Praha Oblast preferenčního obchodu je pro dovozce, výrobce a vývozce zboží zajímavá zejména proto, že představuje významnou možnost úspory nákladů na clo. ...
Ochrana osobních údajů a nový evropský právní rámec - GDPR 2017-10-19 Praha Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. 1 ...
4. díl z cyklu seminářů na mezinárodní přepravní právo - Pracovní doba řidičů v EU 2017-10-25 Praha Číslo akreditovaného kurzu: neakreditováno : Obsah: * obecně k právní úpravě pracovní doby a doby odpočinku * pracovní doba a doba odpočin ...
Euro základní kurz v Praze [barmanský kurz] 2017-10-26 Praha Kurz je ojedinělý tím, ze celá praxe na BARMANSKÉM EURO KURZU každého účastníka probíhá po celou dobu za předním, profesionálním barovým pultem pod vedení ...
DPH - řešení praktických příkladů dodávek zboží a služeb v rámci EU a do a ze třetích zemí 2017-10-30 Praha Určeno pro daňové poradce, finanční účetní a další pokročilé zájemce, přičemž budou vysvětleny postupy při posouzení jednotlivých plnění formou příkladů u ...
Představení činnosti Auditního orgánu a nejčastějších nedostatků a typových zjištění identifikovaných u projektů spolufinancovaných z fondů EU 2017-11-01 Praha 2 Pro všechny úrovně. Určeno pro Interní auditory a další pracovníky z veřejné i soukromé sféry, kteří se zabývají ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2017-11-06 Praha Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
Uplatňování DPH mezi zeměmi EU a s třetími zeměmi v roce 2017 a připravované změny pro rok 2018 – pro zkušené 2017-11-08 Praha Na semináři si prohloubíte znalosti týkající se DPH. Problematická ustanovení budete moci diskutovat s lektorem i dalšími účastníky. * • dodání zboží p ...
Kontrola nakládání s dotacemi ze strany finančního úřadu 2017-11-08 Praha Číslo akreditovaného kurzu: neakreditováno : připravujeme ...
Evropský etický kodex pro makléře (CEPI) 2017-11-08 Praha 8 Chcete si rozšířit svoje znalosti v oblasti etiky v podnikání? V tomto přípravném kurzu se dozvíte vše potřebné o Evropském etickém kodexu pro podnikatele ...
Problémy s dotacemi a jak na ně, v teorii a praxi 2017-11-14 Praha Máte obavy z porušení podmínek stanovených pro čerpání dotace? Kdo toto porušení řeší – poskytovatel dotace nebo finanční úřad? Získáte ucelenou informaci ...
Právo na informace vs. ochrana osobních údajů s přihlédnutím k novému evropskému nařízení GDPR 2017-11-14 Praha Program semináře: * Povinné subjekty, včetně územních samosprávných celků a jejich orgánů a veřejných institucí Aktuální soudní a jiné odb ...
Euro základní kurz v Praze [barmanský kurz] 2017-11-20 Praha Kurz je ojedinělý tím, ze celá praxe na BARMANSKÉM EURO KURZU každého účastníka probíhá po celou dobu za předním, profesionálním barovým pultem pod vedení ...
Ochrana osobních údajů podle Obecného nařízení EU (GDPR) ve veřejné správě 2017-11-21 Praha Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON / GDPR), které z větší části nahradí současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochran ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2017-11-28 Brno Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
Základy první pomoci [Dříve Základní norma zdravotnických znalostí] 2017-12-02 Brno Dříve Základní norma zdravotnických znalostí. Ukončeno písemným testem. Obdržíte průkaz o absolvování školení i v angličtině. [ Platnost průkazu 5 let.] Č ...
Evropský etický kodex pro makléře (CEPI) 2017-12-07 Praha 8 Chcete si rozšířit svoje znalosti v oblasti etiky v podnikání? V tomto přípravném kurzu se dozvíte vše potřebné o Evropském etickém kodexu pro podnikatele ...
ZAMĚSTNÁVÁNÍ CIZINCŮ A VYSÍLÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ DO ČLENSKÝCH STÁTŮ EU 2017-12-11 Olomouc   Školení je určeno pracovníkům personálních oddělení, mzdovým účetním, daňovým poradcům, auditorům a další odborníkům, kterých se tato problematika týká. ...
Ochrana osobních údajů a nový evropský právní rámec - GDPR 2017-12-12 Praha Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. 1 ...
DPH ve vazbě na předpisy EU 2017-12-13 Praha Výklad bude zaměřen zejména na: * základní informace o aktuálním stavu národní a evropské legislativy v oblasti DPH, * zrušení specif ...
Procesní obrana při poskytování dotací - dotace jako přínos nebo problém? 2017-12-14 Praha Z obsahu semináře: * Poskytování dotace podle velkých rozpočtových pravidel. (Rozhodnutí o poskytnutí dotace versus dohoda o poskytnutí dot ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2017-12-18 Praha Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců ve světle nové evropské regulace 2017-12-19 Praha Seminář se zaměří zejména na následující okruhy: * 1. Úvod do problematiky nakládání s osobními údaji zaměstnanců - zhodnocení p ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-01-09 Brno Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-02-20 Brno Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...

Nalezeno celkem : 41 kurzů

Strana | 1 |


Zobrazeno celkem: 41 rekvalifikačních kurzů a/nebo školení, seminářů


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Za co vděčíme lužním lesům

vysoká rekvalifikace Všechno v přírodě je v citlivé rovnováze a má svůj smysl. Platí to i pro lužní lesy i když by se kvůli podmáčenému prostředí mohly zdát nepotřebné a zbytečné. Opak je pravdou.Jak se pozná lužní les Je to les s charakteristickým podmáčením které vzniká
2017-03-03 


[?]

Kurzy | Gourmet Academy

kurzy rekvalifikace
2017-08-23 


[?]

Kite kurzy - kiteboarding snowkiting landkiting

kurzy rekvalifikace
2017-08-14 


[?]

Payot Krása je hlavním cílem

vzdělání rekvalifikace Kosmetika Payot je po desetiletí dychtivě vyhledávána všemi lidmi kteří touží po dokonalé pokožce. Zakladatelka značky lékařka Nadia Payot jakožto vizionářka ve světě krásy o několik  generací předběhla svou dobu a již ve 20. letech minulého století
2017-03-02 


[?]

Kite kurzy - kiteboarding snowkiting landkiting

kurzy rekvalifikace
2017-08-13 


[?]

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2017 | Kontakt | | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info