REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # PROFESIONALNI C

 

Profesionální chůva 6 pro uchazeče o kvalifikační zkoušku v Brně - Chůva v Českých Budějovicích

České Budějovice   2019-03-22 Přihláška na kurz
xxxxx
obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



Podobné kurzy: Profesionální chůva 6 pro uchazeče o kvalifikační zkoušku v Brně ::

KURZY : Profesionální chůva

[AND - vyhledává všechna slova]



Název kurzu Termín kurzu Místo konání Popis rekvalifikačních kurzů a nebo školení
Rekvalifikační kurz CHŮVA PRO DĚTI V DĚTSKÉ SKUPINĚ # DOMESTICA # pro zájemce o Profesionální práci s dětmi v kolektivu 2024-05-09 Praha 5 Rekvalifikační kurz chůva pro děti v dětské skupině je určen pro všechny, kteří chtějí pracovat s dětmi v dětské skupině. Kurz vede ke složení zkoušky z profesní kvalifikace chůva pro děti v dětské skupině. Tato profesní kvalifikace je uznávaná odbornost pro práci s dětmi v dětských skupinách. V kurzu přednáší specialisté z oboru: dětská psychologie, první pomoc, pedagogika, výživa dětí, legislativa v oboru. Součástí kurzu je povinná 60 hodinová praxe v mateřské škole nebo v dětské skupině. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
PK chůva pro děti v dětské skupině - příprava ke zkoušce Duben 2024 Ostrava-Vítkovice Chcete získat kvalifikaci chůva pro děti v dětské skupině, ale nemáte čas navštěvovat dlouhý rekvalifikační kurz? Máte zkušenosti s péčí o děti? Nemusíte ztrácet čas, připravte se samostudiem. Kvalifikaci můžete získat bez rekvalifikačního kurzu , není nutné docházet do školních lavic. Své znalosti a zkušenosti musíte avšak obhájít během jednoho dne před zkušební komisí u zkoušky z profesní kvalifikace. ... [Termín kurzu bude upřesněn]
PK chůva pro děti do zahájení povinné šk. docházky - příprava ke zkoušce Duben 2024 Ostrava-Vítkovice Chcete získat kvalifikaci chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky, ale nemáte čas navštěvovat dlouhý rekvalifikační kurz? Máte zkušenosti s péčí o děti? Nemusíte ztrácet čas, připravte se samostudiem. Kvalifikaci můžete získat bez rekvalifikačního kurzu , není nutné docházet do školních lavic. Své znalosti a zkušenosti musíte avšak obhájit během jednoho dne před zkušební komisí u zkoušky z profesní kvalifikace. ... [Termín kurzu bude upřesněn]
PK chůva pro děti do zahájení povinné šk. docházky - příprava ke zkoušce Květen 2024 Ostrava-Vítkovice Chcete získat kvalifikaci chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky, ale nemáte čas navštěvovat dlouhý rekvalifikační kurz? Máte zkušenosti s péčí o děti? Nemusíte ztrácet čas, připravte se samostudiem. Kvalifikaci můžete získat bez rekvalifikačního kurzu , není nutné docházet do školních lavic. Své znalosti a zkušenosti musíte avšak obhájit během jednoho dne před zkušební komisí u zkoušky z profesní kvalifikace. ... [Termín kurzu bude upřesněn]
PK chůva pro děti v dětské skupině - příprava ke zkoušce Květen 2024 Ostrava-Vítkovice Chcete získat kvalifikaci chůva pro děti v dětské skupině, ale nemáte čas navštěvovat dlouhý rekvalifikační kurz? Máte zkušenosti s péčí o děti? Nemusíte ztrácet čas, připravte se samostudiem. Kvalifikaci můžete získat bez rekvalifikačního kurzu , není nutné docházet do školních lavic. Své znalosti a zkušenosti musíte avšak obhájít během jednoho dne před zkušební komisí u zkoušky z profesní kvalifikace. ... [Termín kurzu bude upřesněn]
PK chůva pro děti do zahájení povinné šk. docházky - příprava ke zkoušce Červen 2024 Ostrava-Vítkovice Chcete získat kvalifikaci chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky, ale nemáte čas navštěvovat dlouhý rekvalifikační kurz? Máte zkušenosti s péčí o děti? Nemusíte ztrácet čas, připravte se samostudiem. Kvalifikaci můžete získat bez rekvalifikačního kurzu , není nutné docházet do školních lavic. Své znalosti a zkušenosti musíte avšak obhájit během jednoho dne před zkušební komisí u zkoušky z profesní kvalifikace. ... [Termín kurzu bude upřesněn]
PK chůva pro děti v dětské skupině - příprava ke zkoušce Červen 2024 Ostrava-Vítkovice Chcete získat kvalifikaci chůva pro děti v dětské skupině, ale nemáte čas navštěvovat dlouhý rekvalifikační kurz? Máte zkušenosti s péčí o děti? Nemusíte ztrácet čas, připravte se samostudiem. Kvalifikaci můžete získat bez rekvalifikačního kurzu , není nutné docházet do školních lavic. Své znalosti a zkušenosti musíte avšak obhájít během jednoho dne před zkušební komisí u zkoušky z profesní kvalifikace. ... [Termín kurzu bude upřesněn]
chůva pro děti v dětské skupině Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-15 Ostrava-Vítkovice Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat Profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
chůva pro děti v dětské skupině Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-15 Frýdek-Místek Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat Profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
chůva pro děti v dětské skupině Karviná, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-15 Karviná Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat Profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
chůva pro děti v dětské skupině Opava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-15 Opava Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat Profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
chůva pro děti v dětské skupině Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-05-14 Ostrava-Vítkovice Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat Profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
chůva pro děti v dětské skupině Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-05-14 Frýdek-Místek Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat Profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
chůva pro děti v dětské skupině Karviná, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-05-14 Karviná Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat Profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
chůva pro děti v dětské skupině Opava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-05-14 Opava Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat Profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
chůva pro děti v dětské skupině Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-07-10 Ostrava-Vítkovice Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat Profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
chůva pro děti v dětské skupině Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-07-10 Frýdek-Místek Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat Profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
chůva pro děti v dětské skupině Karviná, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-07-10 Karviná Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat Profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
chůva pro děti v dětské skupině Opava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-07-10 Opava Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat Profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zobrazeno celkem: 19 rekvalifikačních kurzů, školení a/nebo seminářů pro: Profesionální chůva

   [0]   


Hledejte po jednotlivých klíčových slovech: Profesionální | chůva
Nenašli jste kurz? Vložte svoji poptávku kurzu/školení

 
' Profesionální chůva ' hledat v | Celá ČR | Praha | Středočeský kraj | Jihočeský kraj | Plzeňský kraj | Karlovarský kraj | Ústecký kraj | Liberecký kraj | Královohradecký kraj | Pardubický kraj | Vysočina kraj | Jihomoravský kraj | Olomoucký kraj | Moravskoslezský kraj | Zlínský kraj | SLOVENSKO | MIMO ČR/SK | eLearning | ČR -- místo bude upřesněno --
- Chůva v Českých Budějovicích
Kurz je přípravou na kvalifikační zkoušku Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky nebo Chůva pro dětské koutky. Zkouška není zahrnuta v ceně. Obsahem kurzu jsou všechna témata, které musí zájemce o získání certifikátu u zkoušky zvládnout. Uplatnění absolventů: v soukromých mateřských školách, centrech, dětských skupinách a jako práce na živnost. Nově a také v budoucnu najdou absolventi uplatnění navíc i ve státních MŠ na pozici chůva [pro děti dvouleté].


Termín kurzu od: 2019-03-22 ( do: 2019-05-06)

Hod: 14,30

AM Solvo
bude upřesněna
České Budějovice, Jihočeský kraj
CZECH REPUBLIC



Tento kurz není rekvalifikační
Hledat rekvalifikční kurzy: Profesionální chůva pro


Cena: 15.000 Kč/kurz (není DPH)

neplátce DPH a/nebo kurz je osvobozený od DPH

Kurz probíhá 22.3. - 25.3.2019 a 3.5. - 6.5.2019 [prodloužený víkend, v pracovní dny - pátek a pondělí: odpoledne]. Cena i se zkouškou 12.000Kč
Kurz je veden interaktivní formou tak, aby účastníci měli možnost o poznatcích přemýšlet, diskutovat a aby si v rámci řešení případových studií či rozboru modelových situací mohli znalosti uvědomit, případně prožít.
 
 
objednat

Další termíny kurzu:


Přihláška ke studiu, k účasti na přednášce (kurzu a/nebo školení) : Profesionální chůva 6 pro uchazeče o kvalifikační zkoušku v Brně - Chůva v Českých Budějovicích

Kurz   Profesionální chůva 6 pro uchazeče o kvalifikační zkoušku v Brně - Chůva v Českých Budějovicích  
Termín   Od:2019-03-22 (Do:2019-05-06) 
Začátek   14,30  
Školící středisko (učebna)   České Budějovice  
Adresa   bude upřesněna
České Budějovice  
Poznámka k termínu   Kurz probíhá 22.3. - 25.3.2019 a 3.5. - 6.5.2019 [prodloužený víkend, v pracovní dny - pátek a pondělí: odpoledne]. Cena i se zkouškou 12.000Kč  
Poznámka ke kurzu   Kurz je veden interaktivní formou tak, aby účastníci měli možnost o poznatcích přemýšlet, diskutovat a aby si v rámci řešení případových studií či rozboru modelových situací mohli znalosti uvědomit, případně prožít.  
Kurz pořádá firma (škola)   AM Solvo
15000 Praha 5, Nám. 14. října 1381/4  
Obchodní podmínky účasti na kurzu   Objednavatel uhradí částku školného do prvního dne před začátkem kurzu nebo studia. Po úhradě bude posluchač do kurzu přijat. Objednavatel se zavazuje, že v případě nedokončení studia nebude požadovat vrácení školného.   

obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info
Po kliknutí na tlačítko "Odeslat" bude přijat váš požadavek. Server REKVALIFIKAČNÍ INFO zprostředkovává objednávky kurzů a kontakt na pořadatele rekvalifikačních kurzů, školení a studia

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat






 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info