REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace #

 

Proces výběru zaměstnance od A do Z

Praha   2019-03-27 Přihláška na kurz
Tento kurz už byl smazán

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



Podobné kurzy: Proces výběru zaměstnance od A do Z ::

KURZY : Proces výběru zaměstnance

[AND - vyhledává všechna slova]



Název kurzu Termín kurzu Místo konání Popis rekvalifikačních kurzů a nebo školení
Management – online kurz 2024-04-02 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-04 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-09 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-11 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-16 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-18 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-23 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-25 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-30 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-05-02 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista - online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV) 2024-04-02 on-line Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte to nejdůležitější z oblasti Personalistiky. Budete vědět – jak získávat nové pracovníky, jak obsazovat pracovní místa, jak plánovat kariéru a vzdělávání, jak řídit, hodnotit a motivovat pracovníky. Budete se orientovat v základech pracovního práva a zpracování personálních písemností. Kurz můžete zakončit zkouškou profesní kvalifikace s garancí MPSV. Popis: Komu je kurz určen začátečníkům, kteří chtějí získat znalosti z oblasti person ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista - online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV) 2024-04-04 on-line Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte to nejdůležitější z oblasti Personalistiky. Budete vědět – jak získávat nové pracovníky, jak obsazovat pracovní místa, jak plánovat kariéru a vzdělávání, jak řídit, hodnotit a motivovat pracovníky. Budete se orientovat v základech pracovního práva a zpracování personálních písemností. Kurz můžete zakončit zkouškou profesní kvalifikace s garancí MPSV. Popis: Komu je kurz určen začátečníkům, kteří chtějí získat znalosti z oblasti person ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista - online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV) 2024-04-09 on-line Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte to nejdůležitější z oblasti Personalistiky. Budete vědět – jak získávat nové pracovníky, jak obsazovat pracovní místa, jak plánovat kariéru a vzdělávání, jak řídit, hodnotit a motivovat pracovníky. Budete se orientovat v základech pracovního práva a zpracování personálních písemností. Kurz můžete zakončit zkouškou profesní kvalifikace s garancí MPSV. Popis: Komu je kurz určen začátečníkům, kteří chtějí získat znalosti z oblasti person ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista - online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV) 2024-04-11 on-line Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte to nejdůležitější z oblasti Personalistiky. Budete vědět – jak získávat nové pracovníky, jak obsazovat pracovní místa, jak plánovat kariéru a vzdělávání, jak řídit, hodnotit a motivovat pracovníky. Budete se orientovat v základech pracovního práva a zpracování personálních písemností. Kurz můžete zakončit zkouškou profesní kvalifikace s garancí MPSV. Popis: Komu je kurz určen začátečníkům, kteří chtějí získat znalosti z oblasti person ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista - online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV) 2024-04-16 on-line Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte to nejdůležitější z oblasti Personalistiky. Budete vědět – jak získávat nové pracovníky, jak obsazovat pracovní místa, jak plánovat kariéru a vzdělávání, jak řídit, hodnotit a motivovat pracovníky. Budete se orientovat v základech pracovního práva a zpracování personálních písemností. Kurz můžete zakončit zkouškou profesní kvalifikace s garancí MPSV. Popis: Komu je kurz určen začátečníkům, kteří chtějí získat znalosti z oblasti person ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista - online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV) 2024-04-18 on-line Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte to nejdůležitější z oblasti Personalistiky. Budete vědět – jak získávat nové pracovníky, jak obsazovat pracovní místa, jak plánovat kariéru a vzdělávání, jak řídit, hodnotit a motivovat pracovníky. Budete se orientovat v základech pracovního práva a zpracování personálních písemností. Kurz můžete zakončit zkouškou profesní kvalifikace s garancí MPSV. Popis: Komu je kurz určen začátečníkům, kteří chtějí získat znalosti z oblasti person ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista - online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV) 2024-04-23 on-line Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte to nejdůležitější z oblasti Personalistiky. Budete vědět – jak získávat nové pracovníky, jak obsazovat pracovní místa, jak plánovat kariéru a vzdělávání, jak řídit, hodnotit a motivovat pracovníky. Budete se orientovat v základech pracovního práva a zpracování personálních písemností. Kurz můžete zakončit zkouškou profesní kvalifikace s garancí MPSV. Popis: Komu je kurz určen začátečníkům, kteří chtějí získat znalosti z oblasti person ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista - online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV) 2024-04-25 on-line Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte to nejdůležitější z oblasti Personalistiky. Budete vědět – jak získávat nové pracovníky, jak obsazovat pracovní místa, jak plánovat kariéru a vzdělávání, jak řídit, hodnotit a motivovat pracovníky. Budete se orientovat v základech pracovního práva a zpracování personálních písemností. Kurz můžete zakončit zkouškou profesní kvalifikace s garancí MPSV. Popis: Komu je kurz určen začátečníkům, kteří chtějí získat znalosti z oblasti person ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista - online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV) 2024-04-30 on-line Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte to nejdůležitější z oblasti Personalistiky. Budete vědět – jak získávat nové pracovníky, jak obsazovat pracovní místa, jak plánovat kariéru a vzdělávání, jak řídit, hodnotit a motivovat pracovníky. Budete se orientovat v základech pracovního práva a zpracování personálních písemností. Kurz můžete zakončit zkouškou profesní kvalifikace s garancí MPSV. Popis: Komu je kurz určen začátečníkům, kteří chtějí získat znalosti z oblasti person ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista - online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV) 2024-05-02 on-line Cíle kurzu: V tomto online kurzu se naučíte to nejdůležitější z oblasti Personalistiky. Budete vědět – jak získávat nové pracovníky, jak obsazovat pracovní místa, jak plánovat kariéru a vzdělávání, jak řídit, hodnotit a motivovat pracovníky. Budete se orientovat v základech pracovního práva a zpracování personálních písemností. Kurz můžete zakončit zkouškou profesní kvalifikace s garancí MPSV. Popis: Komu je kurz určen začátečníkům, kteří chtějí získat znalosti z oblasti person ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
HR controlling prakticky a užitečně 2024-05-14 Praha Absolvováním semináře získáte následující poznatky: • seznámíte se se základními pojmy podnikové ekonomiky, jejichž znalost je nezbytná pro správné pochopení a interpretaci ukazatelů HR controllingu, • pochopíte filozofii controllingového řízení obecně a s její možnou aplikací v personální oblasti, • odnesete si informace, jak sledovat a řídit náklady související s řízením lidských zdrojů, • seznámíte se s konstrukcí řady ukazatelů HR controllingu, • získáte praktické informa ...
Smart HR: Efektivní využití AI v personalistice 2024-05-20 Praha Toto školení Vám poskytne nejen teoretické znalosti, ale především praktické dovednosti a nástroje pro okamžité využití v každodenní práci, což podpoří Váš profesní růst v oblasti HR a přinese okamžitý přínos pro Vaši organizaci. • Naučíte se, jak efektivně využívat ChatGPT pro zjednodušení a automatizaci každodenních HR úkolů. • Získáte šablony promptů a dalších nastavení, které Vám usnadní práci s ChatGPT. • Vyzkoušíte si, jak s pomocí ChatGPT řešit běžné pracovní úkoly efektivně a ...
Smart HR: Efektivní využití AI v personalistice 2024-05-20 online Toto školení Vám poskytne nejen teoretické znalosti, ale především praktické dovednosti a nástroje pro okamžité využití v každodenní práci, což podpoří Váš profesní růst v oblasti HR a přinese okamžitý přínos pro Vaši organizaci. • Naučíte se, jak efektivně využívat ChatGPT pro zjednodušení a automatizaci každodenních HR úkolů. • Získáte šablony promptů a dalších nastavení, které Vám usnadní práci s ChatGPT. • Vyzkoušíte si, jak s pomocí ChatGPT řešit běžné pracovní úkoly efektivně a ...
Manažer - rekvalifikační kurz dálkově 2024-04-08 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13576/2021-4 . Rekvalifikace: Manažer (v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 36 hodin prezenčně a 84 hodin distančně). Cíle kurzu: Získat informace z oblastí práva, personalistiky, marketingu, manažerského účetnictví, daní, ekonomie, psychologie, komunikace a naučit se je uplatňovat v praktickém životě manažera. Kurz kombinuje prezenční výuku a dálkové studium. Popis ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Manažer - rekvalifikační kurz dálkově 2024-05-15 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13576/2021-4 . Rekvalifikace: Manažer (v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 36 hodin prezenčně a 84 hodin distančně). Cíle kurzu: Získat informace z oblastí práva, personalistiky, marketingu, manažerského účetnictví, daní, ekonomie, psychologie, komunikace a naučit se je uplatňovat v praktickém životě manažera. Kurz kombinuje prezenční výuku a dálkové studium. Popis ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Základní orientace v personalistice 2024-05-16 Praha Získáte aktuální informace a praktické návody, jak připravovat, zpracovávat a následně profesionálně vést personální agendu. * Základní činnosti personalisty: • personální administrace při výběru, nástupu i odchodu zaměstnance, • podpora managementu, vztah managementu a personálního oddělení, • personální komunikace uvnitř firmy, • HR controlling a reporting, • organizační změny, • proces personálního plánování, • hlavní odpovědnosti pers ...
Trénink výběrového rozhovoru - 2denní 2024-08-05 Praha 2 Určeno pro všechny pracovníky, kteří se zabývají náborem zaměstnanců. Cíl: Zlepšit a sjednotit náborový proces Zvýšit úspěšnost výběrových rozhovorů Naučit se identifikovat faktory osobnosti ...
Vedení kvalitního výběrového pohovoru v praxi - Připravte se na každou fázi náboru zaměstnanců 2024-06-24 Praha 1 Rozpoznejte správného kandidáta a získejte ho pro svou společnost Situace na pracovním trhu se za posledních pár let dramaticky změnila. Lidé se už nebojí najít si novou práci, protože procento nezaměstnanosti je opravdu nízké. Kvalitní lidé však stále chybí. Jak to udělat, aby pracovali pro vás, a ne pro konkurenci? Jak si nenechat utéct do ...
Vedení kvalitního výběrového pohovoru v praxi - Připravte se na každou fázi náboru zaměstnanců 2024-10-03 Praha 1 Rozpoznejte správného kandidáta a získejte ho pro svou společnost Situace na pracovním trhu se za posledních pár let dramaticky změnila. Lidé se už nebojí najít si novou práci, protože procento nezaměstnanosti je opravdu nízké. Kvalitní lidé však stále chybí. Jak to udělat, aby pracovali pro vás, a ne pro konkurenci? Jak si nenechat utéct do ...
PERSONALISTA - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-04-08 Praha 2 Aktuální akce Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14613/2021-4 . Rekvalifikace: Personalista (PK; v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 37 hodin prezenčně a 83 hodin distančně). Autorizace Ministerstva práce a sociálních věcí ČR pro profesní kvalifikaci 62-007-N; číslo autorizace 2015/55 . Cíle kurzu: Kurz probíhá dálkovou formou studia. Některá témata budete studovat prezenčně v našem vzdělávacím ...
Školení ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001 2024-04-09 Pardubice Toto školení je vhodné pro vás, kteří budete ve firmě naplňovat požadavky normy ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se v nich rychle a účelně zorientovat. Normu s vámi projdeme krok za krokem. Vysvětlíme vám souvislosti a doporučíme vám, jak váš systém popsat, jak ho udržovat a jaké kroky udělat pro jeho neustálé ...
Jak na zprávu o přezkoumání a kde hledat firemní cíle 2024-04-24 Pardubice 2 hodinové online školení,  během kterého získáte dovednost, jak napsat bezchybnou zprávu o přezkoumání managementu kvality . Žádný požadavek normy vám v ní už nebude chybět. Zpráva o přezkoumání je dokument, který musíte vypracovat každý rok. Můžete ho pojmout jako papír pro papír, nebo jako rozvojový dokument firmy. Jelikož managementu ukáže efek ...
Školení ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001 2024-05-14 Pardubice Toto školení je vhodné pro vás, kteří budete ve firmě naplňovat požadavky normy ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se v nich rychle a účelně zorientovat. Normu s vámi projdeme krok za krokem. Vysvětlíme vám souvislosti a doporučíme vám, jak váš systém popsat, jak ho udržovat a jaké kroky udělat pro jeho neustálé ...
PERSONALISTA - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-05-17 Praha 2 Aktuální akce Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14613/2021-4 . Rekvalifikace: Personalista (PK; v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 37 hodin prezenčně a 83 hodin distančně). Autorizace Ministerstva práce a sociálních věcí ČR pro profesní kvalifikaci 62-007-N; číslo autorizace 2015/55 . Cíle kurzu: Kurz probíhá dálkovou formou studia. Některá témata budete studovat prezenčně v našem vzdělávacím ...
Psychodiagnostika v personalisticePsychodiagnostics in HR 2024-05-21 Brno Kurz vám představí psychodiagnostiku jako užitečný nástroj používaný jak v personálním výběru, tak v personálním rozvoji. V oblasti personálního výběru ukazuje jednotlivé pracovní charakteristiky uchazečů, dostupné vypovídající způsoby jejich zjištění a případná omezení. V oblasti personálního rozvoje se zaměřuje na sebepoznání jako nezbytnou součást stanovení vlastních cílů. Seznámí vás s efektivními diagnostickými metodami, výhodami a riziky. Kurz nabízí komplexní pohled na postup s psycho ...
Školení ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001 2024-06-11 Pardubice Toto školení je vhodné pro vás, kteří budete ve firmě naplňovat požadavky normy ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se v nich rychle a účelně zorientovat. Normu s vámi projdeme krok za krokem. Vysvětlíme vám souvislosti a doporučíme vám, jak váš systém popsat, jak ho udržovat a jaké kroky udělat pro jeho neustálé ...
Psychodiagnostika v personalisticePsychodiagnostics in HR 2024-07-01 Brno Kurz vám představí psychodiagnostiku jako užitečný nástroj používaný jak v personálním výběru, tak v personálním rozvoji. V oblasti personálního výběru ukazuje jednotlivé pracovní charakteristiky uchazečů, dostupné vypovídající způsoby jejich zjištění a případná omezení. V oblasti personálního rozvoje se zaměřuje na sebepoznání jako nezbytnou součást stanovení vlastních cílů. Seznámí vás s efektivními diagnostickými metodami, výhodami a riziky. Kurz nabízí komplexní pohled na postup s psycho ...
PERSONALISTA - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-07-17 Praha 2 Aktuální akce Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14613/2021-4 . Rekvalifikace: Personalista (PK; v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 37 hodin prezenčně a 83 hodin distančně). Autorizace Ministerstva práce a sociálních věcí ČR pro profesní kvalifikaci 62-007-N; číslo autorizace 2015/55 . Cíle kurzu: Kurz probíhá dálkovou formou studia. Některá témata budete studovat prezenčně v našem vzdělávacím ...
Psychodiagnostika v personalisticePsychodiagnostics in HR 2057-06-01 Praha Kurz vám představí psychodiagnostiku jako užitečný nástroj používaný jak v personálním výběru, tak v personálním rozvoji. V oblasti personálního výběru ukazuje jednotlivé pracovní charakteristiky uchazečů, dostupné vypovídající způsoby jejich zjištění a případná omezení. V oblasti personálního rozvoje se zaměřuje na sebepoznání jako nezbytnou součást stanovení vlastních cílů. Seznámí vás s efektivními diagnostickými metodami, výhodami a riziky. Kurz nabízí komplexní pohled na postup s psycho ...
Začínáme s veřejnými zakázkami – i začátky mohou být snadné 2024-04-08 Praha Cílem semináře je seznámit vás se zásadami zákona, jeho strukturou a vzájemnými vazbami. Seminář se zaměří na představení členění zákona, osvojení pojmosloví a procesních postupů na straně zadavatele i dodavatele ve fázích před podáním nabídky a po podání nabídky. Seminář bude veden formou představení ustanovení zákona a zejména praktickým rozborem a řešením konkrétních problémů praxe. Po absolvování budete mít přehled o základních pilířích veřejného zadávání – zásady, pojmosloví, dr ...
Začínáme s veřejnými zakázkami – i začátky mohou být snadné 2024-04-08 online Cílem semináře je seznámit vás se zásadami zákona, jeho strukturou a vzájemnými vazbami. Seminář se zaměří na představení členění zákona, osvojení pojmosloví a procesních postupů na straně zadavatele i dodavatele ve fázích před podáním nabídky a po podání nabídky. Seminář bude veden formou představení ustanovení zákona a zejména praktickým rozborem a řešením konkrétních problémů praxe. Po absolvování budete mít přehled o základních pilířích veřejného zadávání – zásady, pojmosloví, dr ...
Vybraná rozhodnutí ÚOHS a soudů ve věci zadávaní veřejných zakázek 2024-05-15 Praha 2 Seznámit účastníky s rozhodovací praxí v oblasti veřejných zakázek s cílem upozornit na nejvýznamnější pochybení zadavatelů při zadávání veřejných zakázek. OBSAH SEMINÁŘE Rozbor vybraných rozhodnutí ÚOHS a soudů ve věci zadávaní veřejných zakázek, která se dotýkají: postavení a úkonů zadavatele a účastníka výběrového řízení (dodavatele), nej ...
Bezpečnost v cloudových službách 2024-04-29 Praha 2 Seznámit účastníky s jednotlivými typy cloudových služeb, s riziky, které z jejich používání vyplývají a způsobu jejich řízení. OBSAH SEMINÁŘE Seminář rámcově vychází z auditní praxe a standardů v oblasti řízení bezpečnosti cloudových služeb. Obsahem semináře jsou: Typy cloudových služeb. Role a odpovědnosti, které musí zajistit zákazník a p ...
Finanční ředitel jeho role a odpovědnosti 2024-09-24 Praha ...
Zobrazeno celkem: 44 rekvalifikačních kurzů, školení a/nebo seminářů pro: Proces výběru zaměstnance

   [0]   


Hledejte po jednotlivých klíčových slovech: Proces | výběru | zaměstnance
Nenašli jste kurz? Vložte svoji poptávku kurzu/školení

 
' Proces výběru zaměstnance ' hledat v | Celá ČR | Praha | Středočeský kraj | Jihočeský kraj | Plzeňský kraj | Karlovarský kraj | Ústecký kraj | Liberecký kraj | Královohradecký kraj | Pardubický kraj | Vysočina kraj | Jihomoravský kraj | Olomoucký kraj | Moravskoslezský kraj | Zlínský kraj | SLOVENSKO | MIMO ČR/SK | eLearning | ČR -- místo bude upřesněno --

Jak již napovídá název kurzu, obsahem je průřez procesu výběru zaměstnance od definování pracovní pozice, přes stanovení způsobů hledání potenciálních zaměstnanců, preselekci a vyhodnocení dat na základě dostupných zdrojů od uchazečů. Dále se účastníci kurzu seznámí se samotným procesem personálního výběru, včetně poskytnutí zpětné vazby zájemcům o pracovní pozici. Závěr školení je zaměřen na nástup vybraného zaměstnance a na doporučení, která pomohou k jeho rychlé adaptaci v novém pracovním prostředí. * Jak již napovídá název kurzu, obsahem je průřez procesu výběru zaměstnance od definování pracovní pozice, přes stanovení způsobů hledání potenciálních zaměstnanců, preselekci a vyhodnocení dat na základě dostupných zdrojů od uchazečů. Dále se účastníci kurzu seznámí se samotným procesem personálního výběru, včetně poskytnutí zpětné vazby zájemcům o pracovní pozici. Závěr školení je zaměřen na nástup vybraného zaměstnance a na doporučení, která pomohou k jeho rychlé adaptaci v novém pracovním prostředí. Pracovní pozice Pracovní pozice Způsoby hledání a oslovení potencionálních zaměstnanců Personální preselekce, metody screeningu Vyhodnocení CV a motivačního dopisu Personální výběr Započetí spolupráce Praktická cvičení


Termín kurzu od: 2019-03-27 ( do: 2019-03-29)

Hod: 9:00hod. - 17:00hod.

ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills
Líbalova 2348 - 1, 149 00 Praha
Praha, Praha
Czech Republic



Tento kurz není rekvalifikační
Hledat rekvalifikční kurzy: Proces výběru zaměstnance


Cena bez DPH:11.200 Kč/Kurz

Cena včetně DPH:13.552 Kč/Kurz

1 - 11200 - -

 
 
objednat

Další termíny kurzu:


Nezávazná přihláška # dotaz ke kurzu : Proces výběru zaměstnance od A do Z

Kurz   Proces výběru zaměstnance od A do Z  
Termín   Od:2019-03-27 (Do:2019-03-29) 
Začátek   9:00hod. - 17:00hod.  
Školící středisko (učebna)   Líbalova 2348 - 1, 149 00 Praha  
Adresa   Líbalova 2348 - 1, 149 00 Praha
Praha  
Poznámka k termínu   1 - 11200 - -  
Poznámka ke kurzu    
Kurz pořádá firma (škola)   ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills
61600 Brno - Žabovřesky, Sochorova 3209/38  
Obchodní podmínky účasti na kurzu   Organizační informace pro účastníky školení

Školení standardně probíhají v učebnách Školicího centra ICT Pro v Brně, na ulici Sochorova 38, nebo v Praze, na ulici Líbalova 1. Po vzájemné dohodě zcela běžně pořádáme zákaznické kurzy i ve školicích prostorách klienta, případně v učebnách našich partnerských výukových středisek nebo v námi či zákazníkem pronajatých prostorách.

Přihlášky na kurzy zajišťované školicím centrem ICT Pro jsou přijímány e-mailem nebo prostřednictvím formuláře na webových stránkách. Elektronické přihlášky jsou považovány za závazné. Zařazení všech přihlášených je prováděno podle pořadí došlých objednávek. Po přihlášení obdrží zákazník obratem automatické potvrzení o přijetí přihlášky. Nejpozději jeden až dva týdny před zahájením kurzu obdrží zákazník závazné potvrzení termínu spolu s pozvánkou a dalšími upřesňujícími detaily. V případě, že je již termín zvoleného kurzu naplněn, budete kontaktováni zákaznickým servisem s nabídkou alternativních termínů konání.

U vícedenních školení vám v případě potřeby rádi dáme tipy na ubytování, pokud možno v jednom z přilehlých ubytovacích zařízení.

Na školení ch má každý účastník k dispozici počítač s potřebným softwarem a připojením na internet. Výuka v oblasti ICT má zpravidla charakter „hands on“, což znamená, že teoretický výklad je přímo doprovázen praktickými ukázkami a aktivní prací posluchačů na PC.

Ceny kurzů zpravidla zahrnují:
  • služby kvalifikovaného školitele
  • přípravu školení , přizpůsobení obsahu požadavkům klienta
  • knižní publikaci k danému tématu [pokud je v ceně kurzu ], případně studentský manuál v tištěné nebo el. podobě
  • zajištění dokumentace ke školení
  • vydání certifikátu o absolvování kurzu
  • zabezpečení výstupů a zpětné vazby pro zadavatele [na vyžádání]
  • psací potřeby [poznámkový blok a tužka]
  • oběd v blízké restauraci - pokud je v ceně kurzu
  • občerstvení o přestávkách [káva, čaj, sušenky, minerálky apod.]
  • využívání našich vzdělávacích prostor, strojový čas počítačů atd.
   

obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info
Po kliknutí na tlačítko "Odeslat" bude přijat váš požadavek. Server REKVALIFIKAČNÍ INFO zprostředkovává objednávky kurzů a kontakt na pořadatele rekvalifikačních kurzů, školení a studia

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Kurzy a akce

kurzy rekvalifikace
2022-05-11 


^

Summit Academy RAZU sport kurzy - Pustevny

kurzy rekvalifikace
2022-02-09 


^

kurz freedivingu

kurz rekvalifikace
2022-02-04 


^

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info