REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace #

 

Techniky vyjednávání pro nákupčí - Položte dodavatele na lopatky

Brno   2019-05-21 Přihláška na kurz
xxxxx
obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



Podobné kurzy: Techniky vyjednávání pro nákupčí - Položte dodavatele na lopatky ::

KURZY : Techniky vyjednávání pro

[AND - vyhledává všechna slova]



Název kurzu Termín kurzu Místo konání Popis rekvalifikačních kurzů a nebo školení
program ÚSPĚŠNÝ KOUČ 2024-05-01 Praha 8 9 měsíců, které vám pomohou k finanční, časové a osobní svobodě: Ovládněte umění koučování a rozjeďte vlastní byznys! Komplexní on-line program pro začínající i pokročilé kouče, který vás vybaví všemi potřebnými znalostmi a dovednostmi pro úspěch v koučování i rozjezd svého podnikání. Vytvořili jsme unikátní on-line program, který vás provede cel ...
vyjednávání ve specifických situacích - 2denní 2024-06-25 Praha 2 Tento trénink nabízíme jako  cyklus dvoudenních seminářů za zvýhodněnou cenu. Zakoupením tohoto cyklu získáte účast na seminářích: CENOVÉ VYJEDNÁVÁNÍ pro dodavatele - 25. června 2024 VYJEDNÁVÁNÍ S VELKÝMI A SILNÝMI ZÁKAZNÍKY aneb David a Goliáš - 26. června 2024     1. CENOVÉ VYJEDNÁVÁNÍ pro dodavatele Určeno pro obchodníky (obchodní zás ...
vyjednávání s dodavateli 2024-05-29 Praha title= info > Školení je součástí cyklu Manažer nákupu , lze jej však absolvovat i samostatně. vyjednávání je jednou z klíčových aktivit nákupčích. projdeme jednotlivé techniky vyjednávání od definice procesu komunikace až ke cvičením pro Vaši každodenní praxi. Pokročilejší techniky budou trénovány na případových studiích. Seminář je interaktivn ...
vyjednávání ve specifických situacích pro nákupčí - 2denní 2024-04-29 Praha 2 Tento trénink nabízíme jako  cyklus  dvoudenních seminářů za zvýhodněnou cenu. Zakoupením tohoto cyklu získáte účast na seminářích: Cenové vyjednávání pro nákupčí aneb nenakupujte jen levně, nakupujte dobře vyjednávání s velkými a silnými dodavateli aneb David a Goliáš   1. Cenové vyjednávání pro nákupčí aneb nenakupujte jen levně, nakupujt ...
Management – online kurz 2024-04-23 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-25 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-30 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-05-02 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-05-07 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-05-09 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-05-14 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-05-16 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-05-21 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-05-23 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
SPECIALISTA MARKETINGU - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-05-15 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13576/2021-4 . Rekvalifikace: Specialista marketingu (PK; v rozsahu 100 hodin teoretické výuky, z toho 31 prezenční formou a 69 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: Kurz probíhá dálkovou formou studia. Některá témata budete studovat prezenčně s našimi lektory a další online podle nahraných přednášek. Zaměříme na internetový marketing a komunikační kampaň. Na počítači si ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
SPECIALISTA MARKETINGU - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-09-25 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13576/2021-4 . Rekvalifikace: Specialista marketingu (PK; v rozsahu 100 hodin teoretické výuky, z toho 31 prezenční formou a 69 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: Kurz probíhá dálkovou formou studia. Některá témata budete studovat prezenčně s našimi lektory a další online podle nahraných přednášek. Zaměříme na internetový marketing a komunikační kampaň. Na počítači si ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
vyjednávání v každodenních situacích - Zaměřte se na druhé a vyjednejte víc 2024-06-06 Brno Empatie a naslouchání vám dovolí partnera lépe poznat a pochopit, jak ho přesvědčit Domníváte se, že pro úspěch vyjednávání potřebujete přesvědčivá fakta? Postup vyjednávání a znalost lidí jsou ovšem mnohem důležitější. Fakta vám při přesvědčování nepomohou, pokud a dokud není druha´ strana připravena jim věnovat pozornost. Zaměřte se na pro ...
vyjednávání v každodenních situacích - Zaměřte se na druhé a vyjednejte víc 2024-10-17 Praha 1 Empatie a naslouchání vám dovolí partnera lépe poznat a pochopit, jak ho přesvědčit Domníváte se, že pro úspěch vyjednávání potřebujete přesvědčivá fakta? Postup vyjednávání a znalost lidí jsou ovšem mnohem důležitější. Fakta vám při přesvědčování nepomohou, pokud a dokud není druha´ strana připravena jim věnovat pozornost. Zaměřte se na pro ...
Manažer - rekvalifikační kurz dálkově 2024-05-15 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13576/2021-4 . Rekvalifikace: Manažer (v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 36 hodin prezenčně a 84 hodin distančně). Cíle kurzu: Získat informace z oblastí práva, personalistiky, marketingu, manažerského účetnictví, daní, ekonomie, psychologie, komunikace a naučit se je uplatňovat v praktickém životě manažera. Kurz kombinuje prezenční výuku a dálkové studium. Popis ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Manažer - rekvalifikační kurz dálkově 2024-09-25 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13576/2021-4 . Rekvalifikace: Manažer (v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 36 hodin prezenčně a 84 hodin distančně). Cíle kurzu: Získat informace z oblastí práva, personalistiky, marketingu, manažerského účetnictví, daní, ekonomie, psychologie, komunikace a naučit se je uplatňovat v praktickém životě manažera. Kurz kombinuje prezenční výuku a dálkové studium. Popis ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-29 Ostrava-Vítkovice Kurz je určen pro zájemce, kteří chtějí samostatně pracovat v oboru personalistiky. Je vhodný nejen pro začátečníky, ale také pro stávající personalisty, kteří si chtějí doplnit kvalifikaci a získat nové informace v oboru. Součástí kurzu je praktická výuka na počítačích, modelové situace z firemní praxe a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-10-09 Ostrava-Vítkovice Kurz je určen pro zájemce, kteří chtějí samostatně pracovat v oboru personalistiky. Je vhodný nejen pro začátečníky, ale také pro stávající personalisty, kteří si chtějí doplnit kvalifikaci a získat nové informace v oboru. Součástí kurzu je praktická výuka na počítačích, modelové situace z firemní praxe a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-10-11 Ostrava-Vítkovice Kurz je určen pro zájemce, kteří chtějí samostatně pracovat v oboru personalistiky. Je vhodný nejen pro začátečníky, ale také pro stávající personalisty, kteří si chtějí doplnit kvalifikaci a získat nové informace v oboru. Součástí kurzu je praktická výuka na počítačích, modelové situace z firemní praxe a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-12-04 Ostrava-Vítkovice Kurz je určen pro zájemce, kteří chtějí samostatně pracovat v oboru personalistiky. Je vhodný nejen pro začátečníky, ale také pro stávající personalisty, kteří si chtějí doplnit kvalifikaci a získat nové informace v oboru. Součástí kurzu je praktická výuka na počítačích, modelové situace z firemní praxe a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Personalista, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-12-06 Ostrava-Vítkovice Kurz je určen pro zájemce, kteří chtějí samostatně pracovat v oboru personalistiky. Je vhodný nejen pro začátečníky, ale také pro stávající personalisty, kteří si chtějí doplnit kvalifikaci a získat nové informace v oboru. Součástí kurzu je praktická výuka na počítačích, modelové situace z firemní praxe a zkouška z profesní kvalifikace, která je již zahrnuta v ceně kurzu ! ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Argumentace a vyjednávání 2024-04-24 Praha Cíl kurzu Naučit se efektivně komunikovat v prostředí s různými zájmy. Zaměření kurzu Kurz je určen pro pracovníky a zaměstnance, kteří chtějí lépe zvládat náročnější komunikační situace se zákazníky, dodavateli, konkurenty, či cizími organizacemi. Vhodný je také pro obchodníky, manažery nákupu, nebo servisní techniky v terénu a další profese, ve kterých je nutné komunikovat náročnější situace a prosazovat specifické zájmy, či ovlivň ...
Argumentace a vyjednávání 2024-05-17 Praha Cíl kurzu Naučit se efektivně komunikovat v prostředí s různými zájmy. Zaměření kurzu Kurz je určen pro pracovníky a zaměstnance, kteří chtějí lépe zvládat náročnější komunikační situace se zákazníky, dodavateli, konkurenty, či cizími organizacemi. Vhodný je také pro obchodníky, manažery nákupu, nebo servisní techniky v terénu a další profese, ve kterých je nutné komunikovat náročnější situace a prosazovat specifické zájmy, či ovlivň ...
Mediace jako nástroj pro vyjednávání 2024-06-20 Praha 2 pro všechny, kteří při své práci řeší konflikty a potřebují je vyřešit tak, aby řešení bylo efektivní s ohledem na čas a výsledek a zároveň bylo možné zachovat korektní profesionální vztahy. * Cíl semináře je porozumění zásadám efektivní komunikace, posílit komunikační dovednosti a schopnost tvořit a vyjednávat dohody. OBSAH SEMINÁŘE Odlišná ...
Kurz úspěšné komunikace 2024-05-22 Praha Cíl kurzu Naučit se efektivně komunikovat v obtížných situacích. Zaměření kurzu Kurz je vhodný pro každého, kdo se chce vydat na cestu zlepšování svých komunikačních dovedností v jakémkoliv oboru a rovině života, doporučujeme jej každému, kdo v práci musí jednat s lidmi. Studijní materiály Tištěné autorské materiály v ceně kurzu. Po celou dobu kurzu je pro vás připraveno bohaté občers ...
techniky vyjednávání pro nákupčí - Položte dodavatele na lopatky 2024-06-24 Praha 1 Vytvořte si vlastní koncepci účinného vyjednávání Chcete si zvýšit svou vyjednávací sílu a zlepšit vyjednávací schopnosti? Vyzkoušejte si své možnosti pomocí individuálních a skupinových cvičení. Využijte zpětné vazby ke zlepšení své komunikace. Odstraňte překážky, které vám brání efektivně komunikovat. Kurz je určen: pracovníc ...
techniky vyjednávání pro nákupčí - Položte dodavatele na lopatky 2024-09-11 Praha 1 Vytvořte si vlastní koncepci účinného vyjednávání Chcete si zvýšit svou vyjednávací sílu a zlepšit vyjednávací schopnosti? Vyzkoušejte si své možnosti pomocí individuálních a skupinových cvičení. Využijte zpětné vazby ke zlepšení své komunikace. Odstraňte překážky, které vám brání efektivně komunikovat. Kurz je určen: pracovníc ...
Pokročilé vyjednávací strategie 2024-05-22 Praha Seminář přispěje k vaší větší jistotě při zvládání obtížných situací, které mohou v průběhu vyjednávání nastat. prostřednictvím tréninku a řešení situací z praxe si významně upevníte pokročilejší vyjednávací dovednosti. * 1. den Psychologie vyjednávání • psychologie osobnosti vyjednavače, • komunikační typologie vyjednavačů, • 7 svízelných typů lidí ve vyjednávání. Konflikty a asertivní vyjednávání • typy a druhy konfliktů při vyjedná ...
Pokročilé vyjednávací strategie 2024-10-21 Praha Seminář přispěje k vaší větší jistotě při zvládání obtížných situací, které mohou v průběhu vyjednávání nastat. prostřednictvím tréninku a řešení situací z praxe si významně upevníte pokročilejší vyjednávací dovednosti. * 1. den Psychologie vyjednávání • psychologie osobnosti vyjednavače, • komunikační typologie vyjednavačů, • 7 svízelných typů lidí ve vyjednávání. Konflikty a asertivní vyjednávání • typy a druhy konfliktů při vyjedná ...
Obchodní a vyjednávací dovednosti – dvoudenní seminář 2024-05-02 Praha Zdokonalíte svoji přesvědčivost v komunikaci, získáte znalosti a dovednosti potřebné pro úspěšné vedení jednání a vyjednávání. Zaměříte se na tzv. „vítězné vyjednávání“, budete znát a umět v praxi použít různé vyjednávací techniky, včetně obrany proti nátlakovým taktikám. * • osobnost obchodníka, • strategie jednání, • příprava na jednání, • potřeby komunikačního partnera, prodej užitku, • fáze průběhu jednání, • vedení jednání v týmu, • ústup ...
Specifika telefonického, e-mailového a online vyjednávání s dodavateli 2024-06-03 Praha 2 Určeno pro nákupčí, disponenty, obchodní manažery, operátory. Cíl: Naučit se efektivně vyjednávat s dodavateli prostřednictvím e-mailu, telefonu či s využitím nových komunikačních technologií (MS Teams, Zoom atd.). Naučit se připravit správnou strategii jednání a techniky k jeho dobrému zvládnutí. ...
vyjednávání v obtížných situacích, nácvik vyjednávacích taktik 2024-07-15 Praha Prakticky si vyzkoušíte různé typy vyjednávacích taktik. Poznáte a posílíte své silné stránky v jakémkoliv vyjednávání. prostřednictvím nácviků a řešení situací z praxe si dobře upevníte dovednosti vedení vyjednávací komunikace – negociace. Připravte se na komplikované situace, které mohou nastat při vyjednávání. * • jak se připravit na vyjednávání, • průběh vyjednávání: metody a taktika, • rozbor možných obtížných situací při vyjednávání, • jak rozpo ...
vyjednávání v obtížných situacích, nácvik vyjednávacích taktik 2024-11-20 Praha Prakticky si vyzkoušíte různé typy vyjednávacích taktik. Poznáte a posílíte své silné stránky v jakémkoliv vyjednávání. prostřednictvím nácviků a řešení situací z praxe si dobře upevníte dovednosti vedení vyjednávací komunikace – negociace. Připravte se na komplikované situace, které mohou nastat při vyjednávání. * • jak se připravit na vyjednávání, • průběh vyjednávání: metody a taktika, • rozbor možných obtížných situací při vyjednávání, • jak rozpo ...
Zvládání konfliktních situací asertivní a konstruktivní cestou 2024-05-28 Praha Zdokonalíte své dovednosti konstruktivních reakcí v situacích, které hrozí vyústit v konflikt, nebo ve chvíli, když už konflikt eskaloval. Natrénujete schopnost udržet chladnou hlavu i v kritických a vypjatých chvílích. Osvojíte si techniky, které vám pomohou vnést do vaší denní praxe nadhled a klid. * • zdroje konfliktů, vznik a typy konfliktů, • jak konstruktivně přistupovat k řešení konfliktních situací, • vaše reakce ve vypjatých situacích, • dovedno ...
Zvládání konfliktních situací asertivní a konstruktivní cestou 2024-07-23 Praha Zdokonalíte své dovednosti konstruktivních reakcí v situacích, které hrozí vyústit v konflikt, nebo ve chvíli, když už konflikt eskaloval. Natrénujete schopnost udržet chladnou hlavu i v kritických a vypjatých chvílích. Osvojíte si techniky, které vám pomohou vnést do vaší denní praxe nadhled a klid. * • zdroje konfliktů, vznik a typy konfliktů, • jak konstruktivně přistupovat k řešení konfliktních situací, • vaše reakce ve vypjatých situacích, • dovedno ...
Psychologie v obchodním vyjednávání - VENI, VIDI, VICI v obchodním vyjednávání 2024-05-14 Praha 1 Chcete přijít, vidět a zvítězit jako Julius Caesar? Jděte na to psychologicky Obchody se primárně neuzavírají mezi firmami, ale mezi lidmi. proto se v tomto kurzu budeme zabývat psychologií, technikami obchodní interakce a budováním pozitivních emocí. Budeme diskutovat o konkrétních případech, kdy používat open ended questions a kdy closing questio ...
Psychologie v obchodním vyjednávání - VENI, VIDI, VICI v obchodním vyjednávání 2024-09-10 Praha 1 Chcete přijít, vidět a zvítězit jako Julius Caesar? Jděte na to psychologicky Obchody se primárně neuzavírají mezi firmami, ale mezi lidmi. proto se v tomto kurzu budeme zabývat psychologií, technikami obchodní interakce a budováním pozitivních emocí. Budeme diskutovat o konkrétních případech, kdy používat open ended questions a kdy closing questio ...
Praktická komunikace pro manažery v obtížných situacích 2024-06-05 Praha Získáte tipy, jak podpořit argumentaci a prezentaci svých myšlenek. V průběhu intenzívního nácviku objevíte potenciál dobře položených otázek. Celkově získáte přehled a větší kontrolu nad vámi vedenými rozhovory. * • techniky vstřícné komunikace jako prevence konfliktu, • jak zvládnout osobní útoky a manipulace a přitom udržet obtížnou situaci pod kontrolou, • postupy kladení otázek a získávání informací při hrozící eskalaci konfliktu, • techniky udržení rám ...
Praktická komunikace pro manažery v obtížných situacích 2024-08-22 Praha Získáte tipy, jak podpořit argumentaci a prezentaci svých myšlenek. V průběhu intenzívního nácviku objevíte potenciál dobře položených otázek. Celkově získáte přehled a větší kontrolu nad vámi vedenými rozhovory. * • techniky vstřícné komunikace jako prevence konfliktu, • jak zvládnout osobní útoky a manipulace a přitom udržet obtížnou situaci pod kontrolou, • postupy kladení otázek a získávání informací při hrozící eskalaci konfliktu, • techniky udržení rám ...
vyjednávání s velkými a silnými zákazníky aneb David a Goliáš 2024-06-26 Praha 2 Motto: „Pokud ze sebe uděláme ovci, vlci nás sežerou.“  vyjednávání se zákazníky řádově většími, než jsme my sami často vedou k porážce. Když už se podaří k vyjednávání dostat často končí pouze tím, že „Goliáš“ předloží své požadavky a my je buď přijmeme, nebo odcházíme bez dohody. Hlavní příčinou neúspěchu je to, jak k takovému jednání přistupuje ...
vyjednávání s velkými a silnými dodavateli aneb David a Goliáš 2024-04-30 Praha 2 Motto: „Pokud ze sebe uděláme ovci, vlci nás sežerou.“  Monopolní či dominantní dodavatel často bývá noční můrou nákupčích. protože si je vědom své síly a nenahraditelnosti, má velmi silnou vyjednávací pozici. Těžko hledáme manévrovací prostor při jednání s ním a způsoby, jak dosáhnout dobrého výsledku při vyjednávání. Obtížné bývá i přimět tako ...
PERSONALISTA, PERSONALISTKA 2024-05-06 Havířov, Karviná, Frýdek Míste Po ukončení kurzu absolvent má veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného hodnotícího standardu profesní kvalifikace. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
PERSONALISTA, PERSONALISTKA 2024-09-21 Havířov, Karviná, Frýdek Míste Po ukončení kurzu absolvent má veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného hodnotícího standardu profesní kvalifikace. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
PERSONALISTA, PERSONALISTKA 2024-10-21 Havířov, Karviná, Frýdek Míste Po ukončení kurzu absolvent má veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného hodnotícího standardu profesní kvalifikace. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zobrazeno celkem: 48 rekvalifikačních kurzů, školení a/nebo seminářů pro: Techniky vyjednávání pro

   [0]   


Hledejte po jednotlivých klíčových slovech: Techniky | vyjednávání | pro
Nenašli jste kurz? Vložte svoji poptávku kurzu/školení

 
' Techniky vyjednávání pro ' hledat v | Celá ČR | Praha | Středočeský kraj | Jihočeský kraj | Plzeňský kraj | Karlovarský kraj | Ústecký kraj | Liberecký kraj | Královohradecký kraj | Pardubický kraj | Vysočina kraj | Jihomoravský kraj | Olomoucký kraj | Moravskoslezský kraj | Zlínský kraj | SLOVENSKO | MIMO ČR/SK | eLearning | ČR -- místo bude upřesněno --

Vytvořte si vlastní koncepci účinného vyjednávání Chcete si zvýšit svou vyjednávací sílu a zlepšit vyjednávací schopnosti? Vyzkoušejte si své možnosti pomocí individuálních a skupinových cvičení. Využijte zpětné vazby ke zlepšení své komunikace. Odstraňte překážky, které vám brání efektivně komunikovat. Kurz je určen: pracovníc


Termín kurzu od: 2019-05-21 ( do: 2019-05-21)

Hod: 21.05.2019 - 21.05.2019; v čase

Top Vision
Hudcova 367 - 78
Brno, Jihomoravský kraj
61200
Czech Republic


Interní kód kurzu: 18a552-1 - 2_1

Tento kurz není rekvalifikační
Hledat rekvalifikční kurzy: Techniky vyjednávání pro nákupčí


Cena bez DPH:6.990 CZK /Kurz

Cena včetně DPH:8.458 CZK /Kurz

21.05.2019 - 21.05.2019; v čase
Počet dní: 1
Počet dní: Hudcova 367/78 Brno - - - - - 6990 Kč bez DPH


 
 
objednat

Další termíny kurzu:
Přihláška na kurz & termín:




Nezávazná přihláška # dotaz ke kurzu : Techniky vyjednávání pro nákupčí - Položte dodavatele na lopatky

Kurz   Techniky vyjednávání pro nákupčí - Položte dodavatele na lopatky  
Termín   Od:2019-05-21  
Začátek   21.05.2019 - 21.05.2019; v čase  
Školící středisko (učebna)   Top Vision  
Adresa   Hudcova 367 - 78
61200 Brno  
Poznámka k termínu   21.05.2019 - 21.05.2019; v čase
Počet dní: 1
Počet dní: Hudcova 367/78 Brno - - - - - 6990 Kč bez DPH  
Poznámka ke kurzu    
Kurz pořádá firma (škola)   Top Vision
11000 110 00 Praha 1, Národní 416/37  
Obchodní podmínky účasti na kurzu   Vaše objednávka se stává závaznou v momentě, kdy Vám ji potvrdíme prostřednictvím e-mailu. Od této chvíle se na ni v případě rušení vztahují storno poplatky platné dle našich Obchodních podmínek. V případě, že Vám objednávku nepotvrdíme, smlouva není uzavřena.

Jaké storno poplatky se na mne v případě zrušení vztahují?
V případě, že se elektronickou poštou odhlásíte z otevřeného kurzu nejméně šestnáct [16] kalendářních dnů před termínem konání, můžete požádat o vrácení zaplaceného účastnického poplatku a my Vám ho v takovém případě vrátíme. V případě, že o vrácení poplatku za zrušený otevřený kurz nepožádáte, převedeme tuto částku na voucher.

V případě, že se elektronickou poštou odhlásíte z otevřeného kurzu nejdříve patnáct [15] kalendářních dnů a nejpozději osm [8] kalendářních dnů před termínem konání, převedeme účastnický poplatek na voucher.

Při odhlášení se z otevřeného kurzu sedm [7] dní před jeho konáním a později zaniká nárok na vrácení již zaplaceného účastnického poplatku a náleží nám odměna v plném rozsahu - již jsme vyhradili materiální a lidské zdroje pro realizaci vzdělávací akce.

Můžete však místo sebe na otevřený kurz poslat náhradníka, stačí nám to nejpozději den předem oznámit společně s kontaktními údaji náhradníka.   

obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info
Po kliknutí na tlačítko "Odeslat" bude přijat váš požadavek. Server REKVALIFIKAČNÍ INFO zprostředkovává objednávky kurzů a kontakt na pořadatele rekvalifikačních kurzů, školení a studia

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Kurzy a akce

kurzy rekvalifikace
2022-05-11 


^

Summit Academy RAZU sport kurzy - Pustevny

kurzy rekvalifikace
2022-02-09 


^

kurz freedivingu

kurz rekvalifikace
2022-02-04 


^

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info